Principal » Internet » Pinta a fost versiunea 2.0. Aplicația a câștigat un aspect modern și noi caracteristici

Pinta a fost versiunea 2.0. Aplicația a câștigat un aspect modern și noi caracteristici

Internet : Pinta a fost versiunea 2.0. Aplicația a câștigat un aspect modern și noi caracteristici

Famous Open Source, Software-ul Pinta a primit o actualizare mare. Deși upgrade anterioară a apărut doar o lună în urmă, creatorii au decis să furnizeze versiunea 2.0, care se schimbă în mod semnificativ capacitățile de program.

Pinta este o aplicație vă permite să editați fotografii și pictura cu instrumente simple de desen. Datorită naturii lor, este plăcut în special de către utilizatorii de Linux și fanii software deschise. Oferă mai multe opțiuni pentru îmbunătățirea imaginii, a filtrelor fotografice și a efectelor ușor de utilizat.

Modificări și produse noi în versiunea 2.0

După cum au anunțat creatorii Pint, noua versiune a primit portul la GTK3 și .Net 6. Principala modificare care va observa cu siguranță utilizatorii anterioare ale aplicației, există o nouă apariție de widget-uri standard și casete de dialog. În plus, programul a primit un sprijin îmbunătățit pentru ecrane de înaltă rezoluție și o bară de stare care conține widget informații despre selectarea instrumentelor și o paletă de culori.

Dezvoltatorii au decis, de asemenea, să introducă modificări la instrumentele text, astfel încât au folosit widgetul standard de selectare a fontului. Dacă utilizați Pinta pe MacOS-adică, comenzi rapide de la tastatură utilizează acum tasta de comandă în loc de Ctrl, iar programul de instalare include acum toate dependențele necesare necesare pentru aplicarea.

Foarte important, mai multe erori enervant care au deranjat în utilizarea programului au fost de asemenea îmbunătățite. Pasta de acțiune într-o nouă imagine nu creează deja mai multe elemente inutile ale istoriei. Instrumente pline de culoare și baghetă magică au fost, de asemenea schimbat, datorită căreia îmbunătățit eficiența. Pe MacOS și problema a fost rezolvată faptul că Pinta a început în limba greșită.

Descărcarea unei noi versiuni de Pint

Versiunea Pinta din versiunea Windows și MacOS poate fi descărcată din catalogul nostru de software:

Pinta 2.0.2

Crearea și editarea graficelor raster

Pinta versiunea 2.0 în versiunea Linux poate fi descărcată de pe pagina oficială a proiectului. Cu acesta din urmă, puteți participa, de asemenea, la îmbunătățirea software-ului, utilizând raportarea erorilor sau raportare idei pentru noi funcții ale programului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai mult> SoftwarePintopen Sursa

Recomandat
Lasă Un Comentariu