Principal » Internet » Primele Audiobook-uri deja pe Google Play, dar polonezii au dreptul de a fi dezamăgiți

Primele Audiobook-uri deja pe Google Play, dar polonezii au dreptul de a fi dezamăgiți

Internet : Primele Audiobook-uri deja pe Google Play, dar polonezii au dreptul de a fi dezamăgiți

În câteva zile și fără anunțuri anterioare, clare, au apărut cărți audio în magazinul de joacă pe Android. La început, informații despre lansarea planificată a bibliotecii Audiobooks a fost doar o prezumție bazată pe analiza codului de aplicare, dar a fost suficient pentru o zi din acel moment că funcționalitatea a apărut efectiv în program. De acum înainte, puteți cumpăra Audiobooks în cărți de joc, la fel ca versiunile de citire până acum.

Deși magazinul a fost lansat un pic de surpriză, ați putea acorda atenție la goliciunea de ieri în categoria Audi-Carte, când se uită la el dintr-un cont de utilizator polonez. Astăzi, situația este diferită: stâlpii au deja acces la cel puțin câteva duzini de propuneri, dar, din păcate, nici unul în poloneză.

Nu este cunoscut pentru acest moment dacă acest lucru este doar temporar sau Google nu planifică în viitorul apropiat pentru a pune în cărțile cărților citite în poloneză. Oricum, este păcat că doar un magazin în principiu nu este o propunere valoroasă pentru utilizatorii din Polonia și cel puțin această parte (probabil majoritatea) care preferă să asculte audiobook-urile în limba maternă.

În afară de disponibilitatea propunerilor poloneze, merită, de asemenea, o atenție la prețuri. Acestea, în unele cazuri, este dificil să se considere prea atractiv. Un exemplu, fii străin de Harlan Coben: E-carte în magazinul de jocuri costă puțin peste 26 de zloți, iar pentru cartea audio va plăti aproape 110. Cu toate acestea, există și situații inverse - Audiobook de prima parte a cheltuielilor lui Harry 'Potter mai puțin de PLN 30, iar cartea electronică costă mai mult de 10 zloți mai mult.

Joacă cărți pentru Android pot fi descărcate prin catalogul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu