Principal » Android » Primul ajutor3.4.9

Primul ajutor3.4.9

Android  : Primul ajutor3.4.9

Prima asistență ca indicând numele este o aplicație care trebuie să ne ajute în primul ajutor. Nu numai că are un set de informații necesare, dar vă ajută și să vă verificați cunoștințele.

Aplicația este împărțită în 5 segmente. În primul rând, ascuns sub butonul mare * văd o persoană inconștientă.* Ne va lua pas cu pas de procesul de prim ajutor. Definim dacă evenimentul se aplică sugarilor, unui copil sau unui adult, apoi alegeți una dintre mai multe categorii. În acest mod, în partea de jos a ecranelor avem acces la un apel rapid pentru ajutor, lanterne, locația noastră și metronomul, ceea ce ne va permite să măsuram mai bine.

Categoriile principale rămase sunt un calendar de medicamente, un ajutor de apel, să pregătească și să testeze cunoștințele. Aceste categorii permit nu numai să se lărgească pe care îl văd cu privire la principiile siguranței și comportamentului în diferite condiții, dar și pentru a ne verifica cunoștințele în acest sens. Aplicația vă permite, de asemenea, să creați profilul nostru personal și să atribuiți medicamente utilizate.

Deoarece cererea a fost creată în colaborare cu grupul luxat de la nivelul său, putem verifica distribuția ramurilor pentru orașele selectate. Primul ajutor este o aplicație extinsă și bine concepută, care poate fi utilă nu numai în cazul unui pericol. Aceasta este una dintre aceste aplicații care merită să aibă în memoria telefonului și, în același timp, să fie conștienți de posibilitățile sale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu