Principal » Internet » MONEI DE CLIENT British Airways pe cale de dispariție - date complete 380.000. Carduri de plată

MONEI DE CLIENT British Airways pe cale de dispariție - date complete 380.000. Carduri de plată

Internet : MONEI DE CLIENT British Airways pe cale de dispariție - date complete 380.000. Carduri de plată

Companiile aeriene britanice au fost într-o imagine dificilă a situației. Bazele de date efectuate tranzacții efectuate prin intermediul site-ului BA au fost furate.COM și aplicația britanică Airways. Printre acestea nu există detalii legate de un zbor rezervat, dar a existat un loc pentru datele complete din cardurile de plată. Discursul pe numere de card, validitatea acestora și codurile CVV / CVC, sau un set de informații suficiente pentru a face o achiziție pe internet (în cazul în care o anumită bancă nu necesită o verificare suplimentară, de exemplu, prin SMS). În plus, adresele și numerele de telefoane client sunt, de asemenea, expuse. Potrivit afacerii Insider, amenințarea se aplică datelor de la 380.000. Carte de plată.

British Airways Home page cu un mesaj despre furtul de date.

După cum se dovedește, atacatorul ar putea avea acces doar la datele de card de plată acelor clienți care au folosit numirea și aplicațiile între 21 august de la 23.58 Timpul polonez și 5 septembrie, până la. 22.45. În aproximativ, se vorbește despre o perioadă de două săptămâni. Liniile recomandă ca persoanele care și-au făcut băncile și-au contactat băncile în această perioadă și au obținut instrucțiuni suplimentare. În practică, desigur, este vorba despre blocarea cardurilor cât mai curând posibil, astfel încât persoana greșită să nu poată face tranzacții.

Ceea ce merită remarcat, totuși, din motive evidente, situația nu este favorabilă imaginii companiei, British Airways nu ascunde capul în nisip și anunță cu îndrăzneală furtul de date pe pagina de pornire a site-ului dvs., cer scuze tuturor clienților Inconvenientele au avut loc. Cu această ocazie, de asemenea, pregătită o bază de date extinsă de întrebări frecvente pentru a satisface curiozitatea clienților sunt îngrijorați în mod corect de economiile lor.

Liniile indică faptul că cazul este deja examinat de poliție și de specialiști legați de crimele de acest tip. Este de remarcat faptul că compania asigură că în prezent un site web și aplicația sunt deja sigure, iar clienții le pot folosi liber. Cu toate că aceste declarații nu a căzut, în minte atitudinea actuală a British Airways, se poate presupune că, atunci când cazul este deja finalizată, compania dorința de a împărtăși cu opinia publică cu detalii suplimentare referitoare la acțiunile întreprinse pentru a preveni atacuri similare în viitor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu