Principal » Internet » HELL FROZEN: Meniul Tradițional Start va reveni la Windows 8.1!

HELL FROZEN: Meniul Tradițional Start va reveni la Windows 8.1!

Internet : HELL FROZEN: Meniul Tradițional Start va reveni la Windows 8.1!

Conferința a avut loc astăzi aduce BUILD mai multe știri și mai interesant. Cel mai recent se aplică meniului Start pentru Windows 8.1. După cum știți, Windows 8 meniu a preluat rolul acestui nou ecran de boot vine cu gresie, trebuie să joace aplicații moderne un rol tot mai important, dar cred că acest plan nu a reușit. Se pare că, în cele din urmă, gigantul a analizat statisticile privind participarea celei mai recente versiuni a sistemului, apoi opiniile utilizatorilor de internet și a ajuns la concluzia că meniul Start, dar trebuie să se întoarcă. Într-o formă puțin diferită, reîmprospătată, dar.

Noua versiune prezentată la această conferință este o combinație foarte interesantă de soluții utilizate în edițiile anterioare ale întregului concept de modern. Din ceea ce putem vedea, în plus față de lista standard a aplicațiilor deschise, vom găsi, de asemenea, acolo

..

Da, plăci, în care vom putea chiar să schimbăm mărimea și care păstrează forma de animație care ne informează, de exemplu. Despre numărul de noi mesaje e-mail sau numărul de aplicații posibile pentru a actualiza. O altă schimbare a ceea ce este cunoscut, abilitatea de a deschide aplicația modernă în Windows pe un desktop regulat, nu este nevoie să le folosiți întotdeauna în modul ecran complet, deoarece are un loc. Meniul de pornire actualizat trebuie să apară în următoarea actualizare pentru Windows 8.1. Va fi Windows 8.2, sau chiar Windows 9, nu este încă cunoscută.

Ce face acest pas pentru utilizatorii înșiși? Oamenii care au urât cea mai recentă ediție a ferestrelor pentru moderne și dale își vor pierde argumentul. Poate fi un catalizator care să actualizeze sistemul. Compania a încercat în mod repetat să convingă și utilizatorii Windows XP, ale căror sprijin oficial se încheie în această lună pentru a se actualiza, în timp ce în același timp a împiedicat alegerea NP. Windows 7. Este foarte posibil ca, după această schimbare, mulți oameni decid să schimbe sistemul care nu va mai fi atacat de obiceiurile lor pe termen lung. Meniul curent trebuie încă disponibil, dezvoltat într-un stil cunoscut de ani de zile pentru a fi, la rândul său, activat de utilizatorul opțional.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu