Principal » Internet » Imagine-In-Photo YouTube Aplicație numai pentru abonații roșii YouTube

Imagine-In-Photo YouTube Aplicație numai pentru abonații roșii YouTube

Internet : Imagine-In-Photo YouTube Aplicație numai pentru abonații roșii YouTube

Una dintre noile caracteristici care trebuiau să devină Android 8 cărți de vizită.0 Oreo, este modul Picture-In-Picture. Vă permite să obțineți o fereastră plutitoare minimizată cu materialul vizualizat al YouTube 'a. Google a lăudat foarte puternic acest mecanism crezând că va deveni una dintre cele mai de dorite caracteristici ale noului Android.

După debutul noului sistem, sa dovedit, totuși, că Google a pregătit PIP pe YouTube numai pentru utilizatorii roșii YouTube și, prin urmare, un procent mic de utilizatori de Internet. YouTube Roșu este un serviciu plătit și - ca și cum nu ar fi fost suficient - disponibil numai în cinci țări din întreaga lume.

Android 8.0 Oreo imagine-in-imagine

Se pare că doar câteva dintre cele mai apreciate funcții ale noului sistem din cea mai populară funcție video din lume vor beneficia doar de câteva. Cel puțin oficial, pentru că există o modalitate de a începe YouTube 'A într-o fereastră minimizată plutitoare.

Titularii Android 8.0 Cine ar dori să încerce această ocazie pentru a intra pe YouTube 'A cu orice browser, rulați filmul, activați modul ecran complet și reveniți la ecranul principal. Imaginea va fi minimizată pentru ferestre plutitoare. Această metodă a fost descrisă de Google în sine 'A în declarația OREO din departamentul de depanare, prin urmare, că lipsa accesibilității PIP în aplicația YouTube este doar temporară.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu