Principal » Internet » Cinci minute la clopot: Echipamente și programe pentru elev

Cinci minute la clopot: Echipamente și programe pentru elev

Internet : Cinci minute la clopot: Echipamente și programe pentru elev

Un an școlar va începe în mai puțin de două săptămâni. Datorită viitorului an universitar, am pregătit deja un ghid privind cel mai bun laptop pentru studii. Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul ajutorului nostru în revenirea la învățare.

În calitate de studenți și părinții lor, au fost cu siguranță convinși, laptopul nu este singurul dispozitiv care va fi util. Prin urmare, am decis să mergem mai departe și să ajutăm la întoarcerea la școală într-un domeniu mai larg, desigur, concentrându-ne pe specialitatea noastră - hardware și software. Vă invităm să configurați cele mai bune cadouri pentru studenți, elev și poate și un profesor.

Smartphone: Neffos X1 Lite ieftin și eficient

Subiectul necesității unui smartphone la școală este o discuție pe un articol separat. Desigur, ar exista o mulțime de opinii, precum și împotriva acestui text. Cu toate acestea, trebuie să fie admis că a fost smartphone-uri care au devenit dispozitive cu care nu facem parte, oferim contact cu prietenii și datorită aplicațiilor corespunzătoare care pot fi într-adevăr utile la școală.

În această afirmație, am decis să punem un model ieftin care să răspundă cerințelor unui student sau unui student, nu poate conta pentru a face fotografii note sau o matrice. Dacă, totuși, fotografiile de la camera principală nu sunt o prioritate, pentru 500 zloți vom primi Neffosa X1 Lite.

Smartphone-ul tocmai a aterizat în somnul nostru. Am apreciat calitatea sa de înaltă calitate (ar trebui să reziste condițiilor școlare mai extreme), elemente de locuințe pliabile, eficiența pe un nivel foarte bun și un android eficient.0 Nougat. Desigur, acest lucru nu este echipamentul ideal și are, de asemenea, Nieodciągnięcia - Mediocre Afișaj, camera principală slabă mai slabă și vorbitorul Niezachwycający.

Neffos X1 Lite este realizat din plastic durabil la care iese din aluminiu bine. Frontul este acoperit cu un geam de 2,5d profilat, care ocupă întregul front, protejând un afișaj HD complet de 5 inch. În interior, Octopus Medopus MT6750, 2 GB RAM și 16 GB pentru datele de utilizator cu posibilitatea de a adăuga alte gigabyți utilizând cardul microSD. Camera principală face fotografii în 13 mp, iar partea frontală face un autoie cu o rezoluție maximă de 5 mp.

TP-LINK Neffos X1 Lite este disponibil în prezent într-o promovare interesantă. Dacă ne-l cumpere înainte de 30 septembrie 2017, putem ridica complet gratuit POWERBANK TP-LINK TL-PBG6700 sau difuzor Bluetooth Groovi Ripple. Pentru a ridica unul dintre accesorii, completați notificarea pe site-ul Neffos.Info. Cererile sunt adoptate până la 31 octombrie 2017. Cei interesați ar trebui să fie familiarizați cu reglementările de promovare.

Cititor de cărți electronice: InkBook Classic 2 "Proiectat în Polonia "

Cititorul va fi făcut la citirile școlare și din ce în ce mai multe și mai populare manuale digitale. Am ales Clasicul de cerneală 2, deoarece este ieftin, fiabil, solid și a apărut pe o tablă de desen în Wroclaw Art Tech.

Singurul dezavantaj mai grav este o funcționare ușor lentă a cititorului, caracteristica echipamentului cu E-Ecrane. Plusurile sunt mai mult și principal este un design ușor (153 g), o carcasă elegantă, software-ul minimalist și capacitatea de a schimba funcționarea butoanelor. Cititorul funcționează sub inspecția Androidului și puteți instala aplicații după descărcarea APK (de exemplu, Legimi, Moon + Reader, FBReader, File Explorer, Kobo și multe altele), dar merită să alegeți astfel de adaptate pentru ecrane e cerneală.

E-butonul Carta Carta din acest cititor are 6 inci și o rezoluție de 800 × 600 pixeli (166 PPI). Ecranul are un strat de atingere, dar îl puteți dezactiva și utiliza numai butoanele de pe părțile laterale ale ecranului. În interiorul unui procesor ARMV7 Cortexa9 1 GHz este ședința, un aspect grafic de 400 și 512 MB RAM. Dispozitivul are o memorie flash de 4 GB, dintre care avem 1,86 GB pentru cărți și aplicații, precum și un slot pentru card microSD.

Pe scurt, dacă cineva este în căutarea pentru un cititor pentru 320 de zloti, în cazul în care puteți utiliza aplicații diferite de lectură, acesta va fi o alegere excelentă. Trebuie doar să vă amintiți că acest cititor nu are lumină de fundal.

Depozitare și transfer de date: unitate externă și pendrive

În ciuda disponibilității conexiunilor de internet mai rapide și obținerea unor discuri mai mari în cloud, discurile externe tradiționale și pendrivele în multe situații sunt de neînlocuit. Nu este vorba doar de stocarea fișierelor mari, ci și despre mutarea documentelor, chiar și de la calculatorul de acasă pentru o lecție. Am decis să oferim două dispozitive aici. Prima propunere selectată datorită locului disponibil, al doilea este mai presus de toate mobilitatea.

Toshiba Canvio Basic 2.5 "Unitate externă poate fi cumpărată pentru PLN 229 într-o capacitate de 1 TB. Acest disc se conectează la un computer utilizând USB 3.0, și datorită compatibilității USB 2.0 De asemenea, le conectăm la dispozitivele mai vechi care nu lipsesc în studiourile școlare. Aceasta este o unitate de 2.5 inch ajungând la 5400 OBR./ S. Dimensiunile carcasei sunt de 119 × 79 × 15 mm, iar întregul cântărește 230 de grame.

Ca stocare a datelor pentru documente, proiecte și alte lucrări pe care trebuie să le aducem la școală sau la o universitate, o alegere mai bună va fi o pendrive. Nu trebuie să ajungem la acestea, cel mai probabil - Sandisk Cruzer Ultra 3 este de ajuns.0, care la 49 zloți ne vor oferi 32 GB la date. Acesta oferă o viteză maximă de citire a datelor de până la 100 MB / s, este acoperită de o garanție de 5 ani, iar o locuință solidă ar trebui să reziste la căderi.

Dispozitiv multifuncțional: Epson L386

Cum ar fi unitățile externe, imprimantele sunt încă necesare, iar scanerul poate fi util. Alegerea noastră a căzut pe dispozitivul multifuncțional Epson L386. Costă mai puțin de 700 pln. Știm că sunt modele mai ieftine, dar de obicei cumpărăm imprimanta de mult ani și merită să investiți în rafturi mai mari. În plus, prețul pentru acest model va fi în curând compensat de costurile reduse de operare.

Epson L386 pe fundalul multor concurenți evidențiază containerele de cerneală integrate. În plus, utilizatorii printre avantajele de schimbare a carcasei longevității și prețul accesibil. Cernelurile originale Cumpărăm pentru PLN 25 (prețul unei singure sticlă 70 ml). Sisteme acceptate de la Windows XP în sus și de la Mac OS X 10.7.

Epson L386 este, de asemenea, o calitate bună a tipăririi, dimensiuni destul de compacte (14,5 × 48,2 × 30 cm), funcționare ușoară și conectivitate fără fir de la Wi-Fi. Rezoluția de imprimare (negru și culoarea) este de 5760 × 1440, imprimanta este capabilă să tipărească până la 33 ppm / min în negru și 15 p / min este minut în culori. La rândul său, scanerul încorporat are o rezoluție maximă de 1200 dpi.

Dispozitivele Epson selectate în prezent sunt acoperite de promovare. Ca parte a ofertei unei persoane care va cumpăra o imprimantă Epson până la sfârșitul anului și va înregistra pe site-ul producătorului, aceștia pot primi o returnare a costurilor de cumpărare - chiar și 500 PLN. În cazul modelului L386 descris, fraza este PLN 130.

Pachetul de birou: Nu numai Microsoft Office

Numai alegerea potrivită a trecut, sau Microsoft Office. Astăzi, piața pachetelor de birouri este mai bogată, au existat o mulțime de înlocuiri gratuite de recomandabile, precum și pachete în nor. Cu toate acestea, să începem cu acest lucru considerat majoritatea oamenilor pentru cele mai bune. Desigur, cele menționate la începutul biroului 'a.

În prezent, principala metodă de vânzare a Office 'a este un abonament anual. Nu recomandăm cumpararea-l prin magazinul Microsoft oficial, în cazul în care prețurile sunt mai mari. Dacă aveți nevoie de un pachet pentru o singură poziție, alegerea optimă va fi o ediție a personalului, pe care o vom dobândi în 187 zloți în magazine. A doua opțiune este un pachet de utilizatori de acasă care permite instalarea în 5 poziții. Prețul este de 318 zloți.

Există încă oa treia opțiune, cea mai avantajoasă, deoarece vă permite să obțineți Office 365 gratuit - mai mult veți afla pe pagina adresată școlilor, studenților și studenților. Microsoft Office nu este singura opțiune. În primul rând, merită interesat de libertatea libere pe care o veți găsi în baza noastră de date a programului nostru. Pentru începători, am pregătit un set de ghiduri.

Cloud Pachete rămân - Google Documents, precum și un birou competitiv Microsoft Office online.

Alte programe utile: Wolfram Alpha și Abbyy FineReader 14

Acum puteți face schimb de aplicații pentru crearea planurilor de lecție sau a notebook-urilor, dar merită interesată de programe mai puțin evidente. Primul este Wolfram Alpha (Aplicațiile sunt de asemenea disponibile), bine cunoscute studenților de direcții tehnice. Într-o scurtă mare - trebuie doar să introduceți problema pentru a rezolva, și tungsten Alpha nu va reveni doar rezultatul, dar, de asemenea, arată un pas cu pas, cum să vină să-l. În acest fel, lucrările interne pot "alcătui". Desigur, acest instrument excelent nu ar trebui tratat în acest fel, rezultatele returnate ar trebui să ne ajute să înțelegem "modul în care funcționează". Wolfram Alpha are acces la biologia matematică, fizică, chimică și moleculară. Există, de asemenea, finanțe, științe sociale, istorie, știință pământului, muzică, medicină și multe altele.

Funcțiile de bază Tungsten Alpha sunt în mod evident disponibile gratuit. Cu toate acestea, elevii ar trebui să fie interesați de Tungsten Alpha Pro pentru studenți, care costă 4,75 USD pe lună. La rândul său, pentru cursanți, Pro pentru educatori a fost pregătit. Prețul este, de asemenea, de 4,75 USD pentru accesul lunar.

Aplicația concepută pentru a recunoaște OCR / ICR poate fi de obicei utilă. Abbyy FineReader 14 procesează documente scanate, fotografii digitale de documente și fișiere PDF în figura editabilă. Desigur, avantajele includ eficacitatea ridicată a recunoașterii documentelor, inclusiv a celor din versiunea limbă poloneză. Se ocupă de aplicare cu documentele în calitate abominabil sau rezoluție mică scanate.

Rețineți că ABBYY FineReader în versiunea de încercare timp de 15 zile funcționează ca o versiune completă. Utilizatorii înregistrați primesc aplicația Abbyy Screenshot Reader ca cadou. ABBYY Screenshot Reader este un simplu de a utiliza un instrument de captură de ecran și recunoașterea instantanee a textului conținut în ea.

Rucsac sau sac de laptop

Pentru a fi confortabil să purtați un laptop la școală sau o universitate, o pungă sau un rucsac cu un buzunar potrivit va fi util. Să începem cu sacul Targus Notepac pentru laptopuri de la 15,4 la 16 inci. Prețul sacului este de numai 99 zloți. A fost făcută din nylon și inserții de nichel din Koskin artificial. Acesta este echipat cu un buzunar frontal extern, un compartiment căptușit pentru laptop, buzunare mai mici în secțiunea principală, o curea de protecție pentru laptop, un buzunar spate pentru documente și un mâner, curea de umar ajustabila, cu un capac, un fermoar dublu față-verso, o curea pentru o mai mare sac de bagaje și cauciuc picioare. Dimensiunile interne sunt de 26,7 × 38,7 × 4,2 cm.

Pentru oamenii care preferă rucsacurile, avem un Samsonite la 15.6 "rucsac. Avem de-a face cu un rucsac de poliester, având o deflectie pentru un laptop de până la 15,6 inci și un comprimat cu o diagonală maximă de 10,1 centimetri. Avantajul este bretele moi, confortabile și centura de tăiere - împreună ele oferă confort sporit în timp ce poartă.

De asemenea, merită adăugat că producătorul menționează rezistența la apă. Ploaia nu va mai fi teribilă pentru laptopul sau tableta noastră. Acest rucsac va obține mai puțin de 130 de zloți.

Cunoașterea așteaptă în cărți

Un cadou minunat pentru un student sau un student care îl îndulță cu siguranță să se întoarcă la școală, va fi un certificat de cadou pentru achiziționarea de cărți sau cărți electronice. The Helion Group Voucherele oferte cadou - 50, 100, 150 și 250 de zloti - de la care se pot utiliza în toate librăriile de grup: EbookPoint.PL oferă peste 40.000 de titluri, helion.Pl cu cărți tehnice, cărți de emisiune OnePress despre finanțe și de afaceri și pustie, cu o ofertă mare de ghiduri turistice. O persoană care va primi un voucher o poate folosi pentru alegerea cărților de la zeci de mii de titluri disponibile pe hârtie sau în formă electronică.

În plus, avem un mic cadou pentru cititorii activi care, indiferent de sărbători și sărbători, s-au uitat la sfaturi bune. Conturile persoanelor care au logowały în ultimele două săptămâni vor fi alocate 4 coduri de reducere în valoare de 10 sau 30 zł pentru cărți de hârtie și cărți electronice disponibile în grupuri de librării, care lucrează pentru contracte mai mari de 30 de zł. Codurile sunt importante de la astăzi până la 10 septembrie. Le veți găsi pe licențele subpage din profilurile dvs. Merită să aruncăm o privire la EbookToint.PL, unde, în mod excepțional, codurile noastre se conectează cu alte promoții.

Suntem bucuroși să vă auzim propunerile pentru dispozitive, software sau aditivi care vă par a fi util la școală sau la studiouri. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare informații despre laptopurile ieftine care au supraviețuit câțiva ani de studiu fără a face probleme. Poate aveți aplicațiile preferate, și poate doar pentru această zi să utilizați un sac de laptop, care sa dovedit a fi foarte durabil. Bine ați venit la discuție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu