Principal » Internet » Fotbal în aplicația poloneză despre acoperirea internațională

Fotbal în aplicația poloneză despre acoperirea internațională

Internet : Fotbal în aplicația poloneză despre acoperirea internațională

Fotbal în diverse ligi joc 265 milioane de oameni din întreaga lume. Este greu să găsești pe cineva care odată nu a jucat și nu are cunoștințe de bază despre regulile sportului. Cu toate acestea, cunoștințele despre obiective, criminale și ars sunt doar o fracțiune din regulamente. Toți s-au adunat într-un singur loc creatorul legilor aplicației de joc.

Cunoașterea întregului cod necesită o mulțime de muncă. Polonia Studio ME & Prietenii mei au pregătit o lege interesantă a aplicației de joc cu politica de fotbal, reunând astfel nevoile Consiliului Internațional de Fotbal (IFAB). Acesta este un organism care este responsabil pentru crearea și modificarea legislației de fotbal „pe iarba “ (Ang. Asociația de Fotbal). Legile jocului au fost deja descărcate în 188 de țări pe 6 continente.

Legile jocului - de ce și pentru cine?

Aplicația pregătită pentru IFAB include regulile complete ale jocului de fotbal în mai multe limbi. Cu toate acestea, acest lucru nu este un lexicon obișnuit. Legile interfeței de joc sunt foarte convenabile și transparente.

Regulile au fost grupate și împărțite în paragrafe. În fiecare dintre ele veți vedea modificări accentuate în legătură cu anul trecut. Paragrafele la care reveniți adesea, puteți adăuga la favoritele dvs., sortați pe propriile dosare și salvați-vă pe telefonul smartphone pentru a avea acces offline la acestea. De asemenea, trebuie să selectați fragmente importante și să le adăugați note.

Interfața aplicației este foarte lustruită. Pentru că de la început a existat o nevoie de IFAB, regulile jocului sunt stocate în el în limbile folosite de organizație: engleză, germană, franceză și spaniolă. În cooperare cu asociațiile naționale de fotbal IFAB, cererea intenționează, de asemenea, să elibereze în alte limbi. Deocamdată, principiul jocului de fotbal în poloneză poate fi găsit pe site-ul IFAB, datorită traducerii primite de la Asociația Poloneză de Fotbal.

Am cerut autorii cererii căreia i se adresează legile din joc. Primul gând a venit la meciurile de judecată, dar aplicația este o audiență mult mai largă. Sa dovedit că alte grupuri sunt, de asemenea, interesate de aplicație.

- Am creat prima tranșă a cererii de profesioniști - arbitri de fotbal. În câteva luni, ea a câștigat diverși utilizatori în cel mult 188 de țări pe șase continente: antrenori, jucători, jurnaliști, comentatori și susținători. Reglementările jocului determinate de IFAB sunt valabile în întreaga lume în toate meciurile, motiv pentru care fiecare dintre aceste grupuri ar trebui să le cunoască și să înțeleagă - spune Katarzyna Budzyń, grupul CMO ME & Prietenii mei.

Katarzyna Budzyń, CMO ME & Prietenii mei mi-au răspuns la întrebările mele

Judecătorii pot profita de legile jocului nu numai datorită navigației convenabile după politica de fotbal. Accesul universal la cunoaștere poate contribui, de asemenea, la explicarea deciziilor lor. - De asemenea, creștem cunoștințele formatorilor și fotbaliștilor, fanilor și experților. Se întâmplă ca și cum fanii ne plângem de deciziile judecătorilor de către obiectiv sau de ars, pentru că nu știm cu adevărat regulamentele sau nu le înțelegem. Acum, în câteva secunde, verificăm dacă este adevărat - explică Budzyn.

IFAB este un client unic

Studio ME & Prietenii mei au diverse aplicații în portofoliul dvs., de la WSE (Bursa de Valori), prin aplicații bancare după peștii de nord. Cooperarea cu IFAB, cu toate acestea, a fost unică și necesită implicarea "Echipa internațională", așa cum este definită în Katherine Budzyn.

- Consiliul Internațional de Fotbal a avut o nevoie specifică pe care ne-am comunicat-o și am venit cu o idee despre cum să o îndeplinim. La fiecare etapă de pregătire a cererii îndeaproape, am colaborat cu IFAB și secretarul ei Łukasz Dirt - spune.

IFAB are, de asemenea, o misiune complet diferită de un client comercial. În ceea ce privește cooperarea cu Banca pentru milioane de utilizatori se poate baza pe ceea ce ați învățat și ați recunoscut soluții, aici a fost diferit.

- În cazul Consiliului Internațional de Fotbal, vorbim despre proiecte la care nu vă puteți pregăti mai devreme, deoarece acestea sunt adesea primul de un fel. Acestea se referă la disciplină, care este interesată de mai mult de 3,5 miliarde de oameni din întreaga lume. Cooperarea cu implementarea lor arată diferită. Noi lucrăm atelier, avem un sprijin imens de fond din IFAB, care se ciocnesc cu expertiza noastră cu privire la implementarea, designul, comunicarea. Proiectele sunt o provocare, deoarece învățăm în mod regulat, și fiecare aspect trebuie să fie bine gândită dintr-o perspectivă largă, la nivel mondial - spune Budzyń.

Fotbalul are multe soiuri

IFAB a fost înființată în 1886 și, de atunci, pe umerii să se reglementeze politica de fotbal "pe iarbă". Prima din istorie Aplicația oficială nu conține rețete de joc a altor soiuri de fotbal pe care Consiliul Internațional de Fotbal nu se ocupă cu. Cu privire la întrebarea celorlalte jocuri de echipă, am auzit răspunsul: - putem confirma că de la fani și judecători au primit, de asemenea, cereri m.în. o Alte soiuri de fotbal: Fotbal de interior (Futsal) și Beach (Soccer Beach) - spune Katarzyna Budzyń, CMO ME & Prietenii mei.

Nu există fani dispăruți în agenție care, creând o cerere pentru IFAB, ar putea conecta activitatea cu pasiune. Cu toate acestea, aceasta nu este cea mai importantă parte a cooperării. - Indiferent de interesele private ale echipei noastre de design, mulți ani de cooperare cu IFAB este o experiență foarte interesantă. În fiecare zi întâlnim lumea din spate a fotbalului și cei care își determină dezvoltarea. Observăm aproape de fotbal și putem avea și un impact real asupra recepției acestui sport. Ne simțim ca și copiii care au pus jucătorii pe teren în timpul Cupei Mondiale! - izolate de Katarzyna Budzyń.

Legile jocului pot fi găsite în baza de date a aplicațiilor noastre.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu