Principal » Internet » Tastatură de tastatură

Tastatură de tastatură

Internet : Tastatură de tastatură

Tastatura de tastatură este o tastatură care îmbunătățește procesul de scriere pe dispozitivele iOS. Vă permite să creați grupuri de răspuns cel mai utilizat, permițându-vă să răspundeți rapid la mesaje.

Pentru a începe să utilizați aplicația, trebuie mai întâi să permiteți tastatura pentru accesul complet la conținutul tastat și să îl adăugați în lista de tastaturi acceptate. În următoarea etapă a configurației, puteți vizualiza lista implicită, propuneri adăugate pentru răspunsuri rapide și categorii în care a fost grupată și pentru a crea propriile categorii și schițe ale răspunsului.

Aplicația nu este o tastatură independentă, ci un fel de suprapunere pe tastatura sistemului. Acest lucru înseamnă că textul va fi introdus utilizând tastatura disponibilă în iOS, iar Posibilitățile Populare apare atunci când este ținută în jos pe pictograma globului care apare în partea de jos a ecranului atunci când scrieți textul. Bara de instrumente care apare în partea de jos veți găsi o comandă rapidă pentru a adăuga informații despre locația noastră (Hărți Apple sau Google, putem trimite rapid instrucțiuni), precum și o comandă rapidă pentru categoria răspunsurilor rapide, pe care le-am definit ca fiind confidențiale și a asigurat-o cu o parolă în setările programului. Lista funcției Buton spațiu implicit, Enter și Backspace.

În mijlocul barei de instrumente de tastatură a tastaturii, vom găsi o scurtătură pentru toate categoriile cu răspunsuri rapide. De asemenea, putem introduce text manual, dar aplicația oferă un mod de tipar foarte specific aici: literele aplicate icoanelor mari, dreptunghiulare sunt vizibile. Trebuie să faceți clic pe fiecare dintre ele individual, ceea ce este foarte incomod. Același mecanism pentru adăugarea răspunsului la viteză mare și este efectuată fără probleme. Doar un singur clic pentru a adăuga la SMS sau e-mail în contextul conversației, textul creat anterior (de ex. Te sun mai târziu). Opțiunea de sincronizare a frazelor și a propozițiilor stocate în tastatura FraceBoard folosind iCloud este, de asemenea, util. Pentru aplicare, putem adăuga, de asemenea, fotografii sau gif-uri, și apoi introduceți-le rapid în conținutul mesajului.

Aplicația este disponibilă gratuit, dar plătiți în jur. 1 euro poate cumpăra un motiv grafic suplimentar, întunecat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu