Principal » Internet » Fotostitcher2.1.2

Fotostitcher2.1.2

Internet : Fotostitcher2.1.2

Photostitcher este un program grafic, datorită căruia vom crea o fotografie panoramică prin conectarea automată a trei fotografii separate. Nu trebuie să aveți un obiectiv cu unghi larg pentru a arăta frumusețea locului dvs. într-o imagine largă - doar o cameră obișnuită.

Instrumentul este extrem de simplu de utilizat și nu necesită cunoștințe de specialitate și abilități profesionale - alege doar fotografii și faceți clic pe "Stich " pentru a le combina într-una. Photostitcher se ocupă cu ușurință de a conecta fotografiile suprapuse înregistrate la diferite rezoluții, luate la un unghi diferit și chiar într-o altă perspectivă, pregătindu-se într-o fotografie panoramică cu ochi rapizi.

Fotostitcher va conecta câteva fotografii într-una, indiferent de ceea ce le va găsi - pot fi peisaje frumoase (de ex. Mare, munți), biserici monumentale sau alte locuri pe care am reușit să le imortalizăm în imagine, de exemplu. in timpul calatoriei. Trebuie doar să vă asigurați că fiecare dintre fotografiile pe care intenționați să le creați o panoramă, coincide cu următoarele 30-50%.

Recomandat
Lasă Un Comentariu