Principal » Internet » Photoshop CC 2015 cu corecții, nu va mai rămâne pe Windows

Photoshop CC 2015 cu corecții, nu va mai rămâne pe Windows

Internet : Photoshop CC 2015 cu corecții, nu va mai rămâne pe Windows

actualizare de software de la Adobe iunie, oferit de Creative Cloud, a adus un Sporouple pentru Photoshop. Cu toate acestea, a adus, de asemenea, o vulnerabilitate, una deosebit de neplăcută, ceea ce duce la o versiune în mod neașteptat de programe pentru Windows. Acum Subonencicreative Cloud a primit un pachet de actualizare patch-uri de rezolvare atât unul cât și multe alte probleme.

Adobe Deși nu există concurenți serioși în industria creativă, cel puțin pentru Photoshop, încercând să ne convingă, adormit pe lauri. Introdus în versiunea 2015 a rapoartelor programului aduse m.în. Accelerarea hardware de către GPU pentru retușare, adăugând zgomote pentru a blur sau inteligent, împlinind zone goale atunci când generează fotospornoramică. Nu toate, totuși, au fost testate. În plus față de disponibilitatea programului (totuși, cu toate acestea, argumentele), peria de corecție a început să genereze pe mașinile de artefacte ciudate.

Pe blogul Adobe, informațiile păreau să emită actualizarea Photoshop CC 2015.0.1, rezolvând mai mult de 30 de defecțiuni diferite, inclusiv o problemă cu fișierele Windows și Artefact. A existat, de asemenea, posibilitatea de a exclude accelerațiile pentru o perie corectivă, deoarece nu toată lumea a informat un nou mod de lucru.

Obținerea actualizărilor Este posibilă prin intermediul mecanismului de ștergere a cloud-ului creativ încorporat sau prin opțiunea de actualizare pe meniul Helpphotoshop. Dacă sunteți interesat de utilizarea tegoprogramei, am dori să vă reamintim că Adobe în licența dvs. Modelați-vă cu versiunile cutie și oferă în prezent versiuni noi în modelul de abonament. Cel mai ieftin abonament într-o fotografie planiciaterife, oferind acces la Photoshop andlighertrom, costă 12,29 euro pe lună (preț deja de la TVA).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu