Principal » Internet » Photosersors6.1

Photosersors6.1

Internet : Photosersors6.1

Photosersors este un instrument simplu de eliminare a fundalului din imagini. Cu ajutorul său în câteva clicuri, înlocuiți fundalul cu o altă fotografie sau grafică.

Aplicația are o interfață foarte ușor de utilizat, care este prietenoasă chiar și pentru utilizatorii neexperimentați. Pentru a scăpa de fundal, doar un marker verde pentru a trece obiectul care trebuie să rămână în imagine și un fundal roșu pe care am dori să îl eliminăm. Precizia acestei operații poate fi mărită prin ajustarea grosimii markerului. Nu este nevoie să selectați întregul obiect - un fragment este suficient. În caz de greșeli, puteți utiliza o comenzile de radieră sau de mers înapoi. Dacă se dovedește că efectul de procesare este nesatisfăcător, avem posibilitatea de a adăuga remedii în orice moment. Fundalul poate lăsa transparent, setați o culoare uniformă sau înlocuiți-le folosind o imagine sau grafică diferită.

Programul este disponibil gratuit într-o versiune demo care nu vă permite să salvați o fotografie tulbure. În versiunea completă a lucrării noastre, putem salva în format JPG sau PNG cu suport de transparență. Cumpărarea versiunii complete este posibilă pe site-ul dezvoltatorului sau pe Mac App Store.

Recomandat
Lasă Un Comentariu