Principal » Windows » Photodex proshow producător9.0.3797

Photodex proshow producător9.0.3797

Windows  : Photodex proshow producător9.0.3797

Producătorul proshow este un program extins pentru a crea prezentări multimedia profesionale folosind instrumente avansate și funcții suplimentare care vă vor permite să economisiți o mulțime de timp.

Slide Show Prepus de către utilizator folosind producătorul proshow poate conține orice elemente - putem plasa cu ușurință diferite imagini în ea, video, muzică. Instrumentul vă permite să creați o prezentare pentru companie (de ex. Pentru a prezenta un client cu o anumită linie de produse) sau o utilizare privată (de ex. Dacă vrem să ne lăudăm de filme și fotografii într-o formă interesantă).

Producătorul proshow conține un expert special care vă permite să creați o prezentare în doar câteva minute. Autorii fac câteva zeci tematice tematice (nunta, fotografii de familie, fotografii în aer liber și multe altele), permițându-vă să creați orice emisiuni de diapozitive. Printre formatele de fișiere grafice acceptate găsim PSD, JPG, TIFF, PNG, GIF și RAW. De asemenea, au fost suport pentru fișiere video MPEG, AVI, MOV și WMV.

Cu toate acestea, dacă avem ocazia de a petrece mai mult timp la munca dvs., putem folosi opțiuni avansate care nu lipsesc și în această aplicație. Producătorul proshow a fost eliminat de 950 o varietate de efecte speciale, prin care vom crește atractivitatea vizuală a prezentării dvs. De asemenea, puteți pregăti singuri efecte personalizate (pasaje între diapozitive, șabloane etc.) Utilizarea multor instrumente disponibile.

Producătorul proshow oferă o funcție de prezentare multimedia (de asemenea, la rezoluția HD) de pe un disc CD, DVD sau Blu-ray și vă permite să o postați pe YouTube sau pe Internet sub formă de animație flash.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de 15 zile. Un filigran este impus la designul de ieșire.

Recomandat
Lasă Un Comentariu