Principal » Internet » Photobulk2.2.270

Photobulk2.2.270

Internet : Photobulk2.2.270

Photobulk este un instrument pe care vom face mai multe operații în același timp pe un număr mare de fotografii. Puteți adăuga un semn de apă datorită, reduceți rezoluția, optimizați compresia fișierelor și schimbați numele acestora.

Pentru a începe editarea fotografiilor, trageți pur și simplu fișierele în fereastra programului. Fiecare dintre funcțiile menționate mai sus are o filă separată în interfața aplicației. Dacă doriți să adăugați un filigran, avem opțiunea de editare a textului de bază - puteți selecta un font, dimensiune, setare transparență, un unghi de înclinare și plasarea textului în imagine. În următoarea filă puteți schimba rezoluția sau dimensiunea fotografiei țintă introducând valorile potrivite, poate fi înălțime, lățime sau dimensiune maximă a fișierului. Fotografiile pot fi, de asemenea, supuse compresiei în masă pentru a ocupa mai puțin spațiu și, de asemenea, modificați masa numelor de fișiere conform unui model fix.

Photobulk facilitează puternic gestionarea unei colecții de fotografii, mai ales dacă trebuie să efectuăm o anumită operațiune pe un număr mare de fișiere. Versiunea demo limitează semnificativ capacitățile sale, pentru că putem modifica doar o singură fotografie. Pentru a face programul să dezvolte pe deplin aripa necesară pentru a cumpăra o versiune completă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu