Principal » Internet » Photobatcher1.2.4

Photobatcher1.2.4

Internet : Photobatcher1.2.4

Foto Batcher este un program pentru procesarea fotografiilor în masă. Pe multe fișiere, putem face astfel de operațiuni în același timp, cum ar fi schimbarea rezoluției, formatului sau contrastului.

Aplicația are o interfață foarte ușor de utilizat și transparentă. Imaginile sunt importate prin drag și picătură sau îndreptată spre locația lor cu mâna. În bara de instrumente din partea de sus a ferestrei principale a programului, putem folosi comenzi Cum să ștergeți fotografiile adăugate sau Previzualizare rapidă. Cele mai importante dintre ele sunt setările imaginii. După ce faceți clic pe ea, va apărea o fereastră de la care setăm orice modificări pe care doriți să le introduceți pe fotografiile încărcate. Este împărțită în trei cărți.

În fila "Imagine ", putem schimba formatul fotografiilor, rezoluției, precum și orientarea. Mergând la card "Etichete " avem opțiunea de a selecta opțiunile care vor permite, printre altele, să elimine datele camerei (exif) din imagini, locația GPS și alte metadate.

Putem găsi cele mai multe funcții în fila "Filtre ". Din acest loc, putem seta parametrii de bază de culoare a fotografiilor, cum ar fi contrastul, luminozitatea, saturația sau expunerea culorilor. Fotografiile pot fi, de asemenea, ascuțite, reduc nivelul de zgomot, adăugați efecte sepia și diverse filtre. De asemenea, este posibil să adăugați un filigran. Setarea șabloanelor pot fi salvate pentru a reutiliza în viitor. După ajustarea tuturor parametrilor în funcție de propriile preferințe, faceți clic pe butonul "Convertor ", care va lansa procesul de procesare în masă.

Foto Buldcher este disponibil gratuit într-o versiune demo care vă permite să utilizați programul de numai 10 ori. Versiunea completă pe care o achiziționați poate fi achiziționată pe site-ul dezvoltatorului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu