Principal » Internet » Philips Picopix 2480 - Cinema portabilă întotdeauna și peste tot

Philips Picopix 2480 - Cinema portabilă întotdeauna și peste tot

Internet : Philips Picopix 2480 - Cinema portabilă întotdeauna și peste tot

Proiectoarele multimedia sunt dispozitive care, în case sau apartamente, mai degrabă furry nu a făcut-o. Chiar și cele mai mici, destinate proverbiala „Kowalski “, dar ele au dimensiuni destul de substanțială, necesită un loc permanent, și de preferință, așa cum s-ar fi suspendat și a avut un ecran dedicat pentru ei înșiși. Ei bine, cerințe mari, mai ales când toate acestea trebuie să fie cusute într-un apartament într-un bloc. Pentru astfel de amatori x muzică au fost create miniproiectori. Foarte greu de remarcat, deja aglomerat pe piață și a scăpat de imperfecțiunea vârstă așa-numitele copii. Ceea ce arată prezentul în acest segment pe exemplul unui astfel de microc. Bine ați venit la proiector Philips Picopix 2480.

Acest miniprojector este într-adevăr mini :). Dimensiunile sale sunt de 10,5 x 10,5 x 3,5 cm și cântăresc doar 300 de grame! Întregul este plăcut pentru ochi și face o impresie solidă, deși practic în întregime proiectorul a fost făcut din plastic strălucitor. Nu este o alegere avere, deoarece un astfel de plastic poate fi foarte rapid. Oricum, acest lucru este foarte frumos în ultima fotografie. Singura abatere de la plasticul "strălucitor " este un finisaj metalic în jurul scutului lămpii și cheile de cauciuc pentru a se ocupa. Pe una dintre laturile veți găsi un comutator și întreaga intrare și de ieșire repertoriul a plasat producătorul pe partea din spate a proiectorului. Și din stânga avem un slot de putere, USB, cititor de carduri SD, mini HDMI și headphone jack. Cu toate acestea, în partea de jos, găsim un fir pentru instalarea unui trepied. Cu toate acestea, articulațiile nu sunt totul. Philips sa alăturat proiectorului o masă întreagă de accesorii. În plus față de indemnizația evidentă dintre aditivi, găsim, printre altele, un caz de transfer practic, la distanță, cablu MINI HDMI-compozit, cablu MILIUSB-USB, gazdă USB și cablu minihdmi-VGA / audio. Trebuie să recunosc că setul este un bun și, practic, imediat după cumpărare puteți merge la acțiune imediat. Deși nu cu toate dispozitivele, de ex. lipsesc de la adaptorul Mini DisplayPort, care poate fi găsit în diverse Ultrabookach sau chiar un cablu HDMI normal. Ca și cum aceste două accesorii suplimentare au fost atașate la kit, ar fi perfect.

Imaginea afișată de acest micron poate ajunge până la 120 de centimetri! Rezoluția nativă este doar 854x480 pixeli, dar nimic nu împiedică să vă lăsați materialul, chiar și în Full HD. Imaginea este generată în standardul DLP, iar sursa de lumină este lampa RGB LED, care, conform specificațiilor, aripii până la 30.000 de ore. Ei bine, cu motive cunoscute nu am putut verifica, dar, potrivit unor calcule foarte atente, vă puteți aștepta la aproximativ 10 ani de vizionare intensă :). În timpul funcționării normale, luminozitatea imaginii generate este de aproximativ 80 lumeni. Acest lucru nu este deosebit de mare și în lumina zilei, impresiile pot fi contoare, dar deja cu o cameră oarecum ascunsă, imaginea devine saturată și foarte plăcută la recepție. Merită că dispozitivul este, de asemenea, un player media independent și acest lucru se datorează procesorului și software-ului corespunzător. De la formate video acceptate. În valoare de înlocuire AVI, MOV, MP4, MKV, FLV, TS, SWF și practic toate recipientele cu suportul codecului popular.264. Din păcate, sunetul nu este ca roz și aici serviciul se scurtează doar la MP3 și WAV, astfel încât se poate întâmpla ca imaginea, desigur, va fi, dar fără sunet. În cele din urmă, adăugați-l în valoare de faptul că jucătorul încorporat se referă destul de eficient cu subtitrările poloneze. ȘI

..

Aș uita de cel mai interesant, proiectorul a fost construit în memorie fixă ​​2GB pentru date (filme, poze, muzică) și baterie! Fără o sursă de alimentare permanentă, ne putem bucura de un screening calm și jumătate :).

În timpul unei distracții cu Picopix, am întâlnit câteva neajunsuri destul de supărătoare. Cel mai mare dintre aceștia cu care viitorul utilizator se va confrunta este volumul sistemului de răcire. S-ar părea că lampa LED-ul nu se va încălzi la fel de mult ca și în cazul soluțiilor tradiționale și, în consecință, răcirea poate fi mai puțin activă. Din păcate, acest lucru nu este cazul și se poate întâmpla ca în timpul vizualizării de seară la calea de sunet necorespunzătoare din interiorul proiectorului, un ventilator al ventilatorului va fi bătut. Următorul lucru pe care am ma iritat, este un timp de răspuns imediat după pornirea dispozitivului. Practic, de fiecare dată când a trebuit să aștepte un moment să aștepte până când proiectorul „va surprinde “, în caz contrar nu a existat nici un răspuns la comenzi emise. Ultimul lucru pe care l-am acordat atenție, într-un sens negativ, nu este posibilă corectarea corecțiilor de distorsiune trapezoidală. Pentru a avea o imagine fără distorsiune, proiectorul trebuie să fie setat în paralel cu suprafața ecranului. Se știe că astfel de condiții sunt foarte greu de obținut, mai ales că acesta este un dispozitiv mobil pe care îl mișcăm în loc. O soluție o anumită soluție este de a cumpăra un mic trepied că această problemă ar trebui să ignore.

Picopix 2480 este un proiector de succes la urma urmei și va face o mulțime de distracție să vină la cumpărător. Calitatea decentă a imaginii generate și a mobilității mortale este avantajele care nu pot fi săpate. Vulnerabilitatea accesoriile atașate, de asemenea, nu poate fi neobservat. În plus, obținem un jucător mass-media autonom cu o baterie, care nu este un standard în rândul proiectorilor. Bineînțeles, producătorul nu a evitat câteva greșeli pe care le-am ieșit, dar cred că nu vor afecta impresia pozitivă globală rămasă după joc cu un miniproiect. În cele din urmă, încă un lucru, și anume prețul. În prezent, dispozitivul poate fi achiziționat pentru aproximativ 1,300 PLN, care în credința mea nu este o sumă excesivă. Concursul direct, Optoma PK320 este de aproximativ 1,400 PLN. Călătorești mult? Aveți un mic plat? Doriți să urmăriți un cinematograf bun în în aer liber? Acest dispozitiv este perfect pentru astfel de aplicații!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu