Principal » Gaming » PES 2018 - Jocuri Spartan

PES 2018 - Jocuri Spartan

Gaming  : PES 2018 - Jocuri Spartan

Un duel între FIFA și PES se întâmplă de mulți ani. Odată ce o ediție este mai bună, odată ce a doua, deși se pare că FIFA are un avantaj clar în ceea ce privește popularitatea. Acest lucru se datorează în principal setului de licențe, activități de marketing și o atitudine generală față de serie. PES este mai dificil în recepție, nu toată lumea este pregătită pentru el. Cel mai simplu preferă să joace un meci fără stres și probleme. Prin urmare, există un nou PES 2018?

Ambele jocuri pot fi comparate cu

..

mașină sport. PES este o mașină spartană care funcționează excelent pe pistă, șoferul o va simți instantaneu și va putea să stoarce tot ceea ce oferă. În schimb, va primi o mașină complet devotată care va arăta ce poate face, dar nu va ierta greșeli și va oferi confort destul de modest.

FIFA, la rândul său, este un coupe de lux sportiv, cu echipament excelent, rapid și impresionant, dar pe pistă începe să se plângă - o greutate mai mare, o suspensie mai ușoară și o întreagă gamă de sisteme de echitație care limitează și exercită șoferul de la mulți sarcini. Cu toate acestea, plimbarea este plăcută și relaxantă.

PES 2018, așa cum se întâmplă de obicei, are deficiențe uriașe într-o licență, interfața este foarte modestă și simplă, iar gameplay-ul care necesită, fără wwels și distorsiuni fizice. În acest caz, meciul are loc ca în realitate și un raliu singuratic pe tot parcursul câmpului cu un miracol. FIFA oferă un joc plăcut, un pic mai puțin solicitant și mai mari atracții de dozare. Ce este mai bine? Greu

..

FIFA este un joc mai simplu în recepție și după pornire - completă. În cazul PES "și trebuie să ne bazăm pe faptul că nu vom primi o licență completă și va trebui să încercăm să remediem această problemă. Putem, de exemplu, descărcarea unui patch special neoficial cu costume originale, nume și embleme ale echipelor. Este o mare problemă? Desigur, nu, dar

..

Unele rămășițe nesatisfăcute.

PES 2018 este un joc minunat, o doză imensă de divertisment de fotbal la cel mai înalt nivel, iar produsele noi introduse de Konami vor încuraja cu siguranță să verificați. De remarcat este corpul de iluminat grafic care datorită tehnologiei reale de captură arată într-adevăr fantastic. Dacă cineva nu a jucat niciodată în PES 'a, ar trebui să dea o șansă, chiar și folosind pe un PC Dema. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu