Principal » Internet » Periseid 2020. Găsiți căderea stelelor pe cer cu ajutorul aplicației

Periseid 2020. Găsiți căderea stelelor pe cer cu ajutorul aplicației

Internet : Periseid 2020. Găsiți căderea stelelor pe cer cu ajutorul aplicației

Noapte de stele care se încadrează și exact perioada în care cele mai multe perseide pot fi observate în cer, se apropie în mod inevitabil. Vârful „ploaie “ Perseidów 2020 este de așteptat pentru noapte 11 - 12 și de la 12 august la 13. În funcție de vreme, stelele de fotografiere pot fi bine sau prost vizibile. Merită să știți că în percepția vă puteți ajuta.

Un exemplu deosebit este disponibil pe aplicația Android Sky Harta. Acesta este un program care ar trebui să fie cunoscut tuturor amatorilor observând cerul. Când este activată, aplicația utilizează locația utilizatorului și senzorii din telefonul dvs. smartphone pentru a afișa informații despre planete și constelații, respectiv schimbarea imaginii mișcărilor mâinii utilizatorului (care este responsabilă de smartphone către cer ca și cum ar fi vrut să ia o imagine a lui).

Perseidy în Google Sky Map, fotografie. Oskar Ziomek.

Puteți utiliza motorul de căutare în program pentru a vedea unde să căutați perseide. Doar începeți să introduceți numele perseiderilor engleze și să selectați primul candidat din lista de căutare. Aplicația va schimba modul de funcționare și o săgeată mare pe ecran va sugera în care ar trebui să căutați să vedeți cât mai multe stele care se încadrează posibil.

Sky Map nu este, evident, singura aplicație care vă permite să observe cerul și stelele care se încadrează în acest fel. O altă propunere este Walk 2 disponibilă pe Android și iOS. Mai multe despre această aplicație (și alte disponibile) Am scris anul trecut. Este demn de cunoașterea că vârful vizibilității perseidelor se încadrează întotdeauna în prima jumătate a lunii august, ceea ce îi determină să fie observate în fiecare an.

Dacă doriți să utilizați ocazia și să faceți fotografii unice ale cerului cu Perseidami, trebuie să o pregătiți în mod corespunzător. Puteți citi mai multe despre acest subiect pe Fotografic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu