Principal » Internet » Pekao introduce plăți de proximitate pe smartphone-uri cu ferestre mobile

Pekao introduce plăți de proximitate pe smartphone-uri cu ferestre mobile

Internet : Pekao introduce plăți de proximitate pe smartphone-uri cu ferestre mobile

Este cunoscut de astăzi că Microsoft are o ambiție de a populariza plățile mobile folosind smartphone-urile Windows ca parte a emulării cardului gazdă. Există veste bună pentru utilizatorii polonezi ai ferestrelor mobile: Banca Pekao a introdus posibilitatea de a plăti proximitatea cu smartphone-urile Windows.

Pekao Application Peopay în versiunea de pe ferestrele mobile este deja disponibilă. Funcția "Închidere și plată ", cunoscută din versiunea Android. Pekao declară că tranzacțiile de proximitate pe un ferestre mobile introduse ca

..

În primul rând în lume.

În practică, trebuie să porniți aplicația pentru a efectua o plată, alegerea unui gresie "zoom și salariu " și apoi aplicarea căștilor cu Windows la terminal. În cazul tranzacțiilor cu o valoare mai mare decât PLN 50, este necesar să o autorizați prin introducerea codului PIN.

În setările Peoperar, există un utilizator poate, de asemenea, să ruleze modul "Quick Play ". Apoi, pentru a face o tranzacție sub PLN 50, nu va fi nevoie să începeți aplicația: se va face automat după aplicarea dispozitivului la terminal.

În ciuda ultimelor revelații despre capătul iminent al Windows Mobile, Polonia este încă un refugiu al entuziaștilor smartphone-urilor cu un sistem Microsoft și introducerea de tranzacții de proximitate pe VistulAle. Cea mai recentă versiune de Peopay poate fi găsită deja în baza de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu