Principal » Internet » Pekao S.ȘI. Încurajează utilizarea salariilor Apple. Banca oferă bani în schimb

Pekao S.ȘI. Încurajează utilizarea salariilor Apple. Banca oferă bani în schimb

Internet : Pekao S.ȘI. Încurajează utilizarea salariilor Apple. Banca oferă bani în schimb

Bank Pekao S.ȘI. A pregătit o surpriză plăcută pentru toți susținătorii tranzacțiilor de proximitate. Pentru a primi un bonus de 20 de zloți, ar trebui să fie îndeplinite trei condiții: să fie un client al facilității, să aveți un iPhone 'a și niciodată înainte de a utiliza serviciul de plată Apple.

Tranzacțiile de proximitate din Polonia sunt foarte populare. Plățile și serviciile de carduri, cum ar fi Blik, Google Pay și Plata Apple, nu sunt doar comodități, dar mai presus de toate securitatea. Nimic nu este ciudat că portofelele cu o mulțime de numerar și documente importante pleacă în case.

Plățile de proximitate au decis, de asemenea, să încurajeze banca pekao.ȘI. Facilitatea oferă un bonus de 20 de zloți pentru toți proprietarii iPhone 'A Cine va tranzacționa prin standardul de plată Apple ' A. Promovarea este limitată temporar și va dura până la sfârșitul lunii octombrie.

Ce trebuie să faceți pentru a obține un bonus?

Pentru a primi 20 de zloți, trebuie să fii un client pekao.ȘI. și nu utilizați serviciul de plată Apple mai devreme. Desigur, va fi necesar să activați aplicația pe telefonul smartphone și instalarea aplicațiilor Peopay. La final, vom face cel puțin o plată utilizând serviciul Apple.

Cu detaliile promoției, vă puteți familiariza în regulamentele de acțiune "Plătiți cu Apple Pay " disponibil după conectare la Pekao24. Un bonus sub formă de PLN 20 va fi plătit la sfârșitul lunii următoare lunii în care am făcut o tranzacție.

De la Apple Pay, puteți utiliza toate iPhone 'ACH cu ID-ul feței și ID-ul de atingere, cu excepția modelului 5S.

[Cadru Aplicația Peopay poate fi descărcată de pe baza noastră de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu