Principal » Internet » Pekao și contabilitate la distanță: dovezile electronice vor confirma identitatea

Pekao și contabilitate la distanță: dovezile electronice vor confirma identitatea

Internet : Pekao și contabilitate la distanță: dovezile electronice vor confirma identitatea

Bank Pekao S.ȘI. Extinderea realării sale de serviciu, se utilizează un cont, care este utilizat pentru autoportretul în cauză. În noua versiune pregătită a aplicațiilor Peopay, acesta va permite clienților să-și confirme identitatea utilizând ID-ul electronic personal. Tot ce trebuie să faceți este să aibă un smartphone cu NFC și datele de scanare din document în etapa acceptării contului.

După cum oferă Pekao, designul poartă numele preliminar Selfie 2.0, deoarece extinde posibilitatea actuală de înființare a unui cont la bancă după confirmarea identității dvs. după efectuarea unei fotografii. Această opțiune este disponibilă în aplicația PopeAy disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, dar noua opțiune de scanare a dovezilor va merge doar la utilizatorii Android.

„Noutatea este posibilitatea de a utiliza o persoană de cele mai recente carte de identitate de la așa-numitul. Strat electronic (toate dovezile publicate din martie 2019) "- explică Bartosz Zborowski, director al Departamentului de Inovare și Plăți la Bank Pekao S.ȘI. „Tot ce trebuie să faceți este proprietarul smartphone cu funcția NFC activă de abordare a dispozitivului la aparat, și disponibil în stratul electronic de date de proprietar dovada va fi în siguranță citit și transferat la banca .“ - el adauga.

Interesant, serviciul trebuie să fie disponibil tuturor persoanelor ale căror dovezi au fost eliberate după martie 2019 chiar și atunci când stratul electronic nu a fost activat. "Putem spune că aceasta este una dintre cele mai inovatoare soluții de pe piață, oferind un nivel ridicat de certitudine cu privire la identitatea clientului. Ne bucurăm că cooperarea cu Banca a dus la dezvoltarea unei astfel de soluții avansate „- comentarii Jan Szajda, director general al Identt, pornirea, care, împreună cu Pekao dezvoltă de verificare a identității de la distanță în aplicația.

Din păcate, până în prezent Pekao nu a dat o anumită dată de introducere „selfie 2.0 "la oferta dvs., și pentru moment vorbește doar despre pregătirea unei noi versiuni a aplicației. Am cerut să clarificăm mesajul prin e-mail. Dacă primim un răspuns, această publicație va fi actualizată.

Actualizați,. 12:50

Așa cum am învățat de la Oficiul de presă Pekao, o nouă versiune a aplicației servind "Selfie 2.0 "trebuie să fie pus la dispoziția clienților în luna martie a acestui an.

Aplicația PEPELAY pe Android și IOS este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu