Principal » Internet » Peazip 6.3: Arhivă pentru fiecare buget, pentru fiecare sistem și pentru fiecare tip de fișiere

Peazip 6.3: Arhivă pentru fiecare buget, pentru fiecare sistem și pentru fiecare tip de fișiere

Internet : Peazip 6.3: Arhivă pentru fiecare buget, pentru fiecare sistem și pentru fiecare tip de fișiere

Winrar încă domnește pe computerele dvs? Și vă amintiți să-l eliminați de pe disc, după 40 de zile - sau achiziționate? Dacă nu, poate că merită să mai faceți griji amintindu programul cireasa, care nu impune o astfel de licențe? Un program excelent care poate deveni un instrument de bază pentru manipularea arhivelor pe desktop, IT ispeazip.Ultima sa versiune 6.3 au existat numeroase îmbunătățiri ale videoclipului, precum și cu funcționarea 188 de tipuri diferite de fișiere, permise în universalitatea lor, cu atât mai mult că disponibil pentru fiecare platformă. În plus, puteți folosi în continuare Zpeazip gratuit (dar dacă doriți, atunci puteți trimite o donație de colonizări de caritate).

Principalul avantaj al eliberării 6.3 Există modificări ale interfeței grafice: trebuie să scară în mod corespunzător pe afișajele HiDPI toaletă sistemelor suportate. Pictogramele de program au fost actualizate, aparent, a adăugat, de asemenea, butonul de meniu Hamburger din bara de card, adaptându acces convenabil la meniul de arhivare și extragerea fișierelor (nu am observat sau în versiunea pe Windows, nici Nalinux), ecranul de creare de arhivă a fost îmbunătățită.

Acum puteți crea arhive de auto-extragere7z, este mai ușor să accesați opțiunile de arhivare, există noi opțiuni de actualizare: numai pentru fișierele deja în arhive și sincronizați conținutul arhivei cu conținutul discului.

Mulți utilizatori apreciază probabil că puteți selecta locația implicită a programului - NP.limba poloneza. În Installer pentru Windows, grupurile au fost de asemenea îmbunătățite și Peautils au fost stabilite la valorile implicite ca un instrument de control suma de condiționare sau rezultate funcționale rapide.

Desigur, Peazip în sine este în primul rând o suprapunere de naarhivizer 7z, dar nu numai. De asemenea, utilizează alte OpenSource 'Owenools (NP. Freearc, PAQ sau UPX pentru a oferi, în plus față de funcționarea și deccivalizarea eficientă, puternică, criptarea puternică, cu autentificare cu două componente, delicatese sigure, conversie de arhive - și toate acestea în cutente, gratuit și sub o licență lentă, fără nici o limită limitată pentru comerț Aplicații.

Deocamdată, singurul dezavantaj al celei mai recente versiuni a PEAZIPA, pe care le-am întâlnit, este instabilitatea sa ridicată pe Linux - Programul este suspendat în mod constant, raportând încălcări ale protecției memoriei, cum ar fi 32 și 64 de biți (testul Ubuntu 16).04 lts). Pe Windows lucrează excelent, vă invităm să o descărcați din software-ul nostru de rezervă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu