Principal » Internet » Peer: Diet & Health

Peer: Diet & Health

Internet : Peer: Diet & Health

Peer: Dieta & Health este o altă aplicație mobilă pentru persoanele care ar dori să aibă grijă de silueta și bunăstarea lor, aruncați kilograme inutile și mergeți la un mod de nutriție sănătoasă.

Dieta adaptată utilizatorului

Avem de-a face aici cu un program care sprijină utilizatorul în multe aspecte ale aspectelor unui stil de viață sănătos. După finalizarea formularului de informații scurte și configurarea unui cont de utilizator, aplicația îi oferă acces la 16 diete diversificate. Găsim o dietă clasică printre ei, pentru masă, vegetarian, diabetic, economic și mai mult. Ei se concentrează împreună peste 2.000 de reglementări sănătoase, care, desigur, pot fi modificate de către utilizator.

Ce altceva oferă aplicația?

Printre alte avantaje, Dieta & Health ar trebui înlocuite cu funcția listelor de achiziții instantanee, măsuri practice și scalelor, informații privind substanțele nutritive și capacitatea de a înregistra și monitoriza activitatea fizică. Opțiuni ulterioare pentru motivatorul de consum de apă, memento-uri de mese, precum și îngrijire pentru diete clinice, psihicari și specialiști DS. Nutriție sportivă. În cazul oricărei îndoieli, puteți utiliza chat cu dietetica care vor răspunde la întrebarea fiecărei utilizatori.

Accesul plătit la Peer: Dieta și Sănătatea

Deși este gratuit în sine, este liber să utilizați achiziționarea de acces la dieta dvs. 4 variante de abonament sunt oferite: lunar pentru 39 PLN, 3 luni pentru PLN 79, semestrial pentru PLN 129 și anual pentru PLN 199.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • 16 diete personalizate
  • Peste 2.000 de reglementări sănătoase
  • Abilitatea de a modifica ingredientele și rețetele
  • Monitorizarea aportului de apă și memento de mese
  • Chat cu o dietă
  • Planuri de abonament plătit

Recomandat
Lasă Un Comentariu