Principal » Internet » Full Android, nu Android Auto, ca sistem pentru autoturisme # io16

Full Android, nu Android Auto, ca sistem pentru autoturisme # io16

Internet : Full Android, nu Android Auto, ca sistem pentru autoturisme # io16

Android va fi peste tot, deci cel puțin puteți spune prin observarea acțiunilor Google. Acest sistem mobil de smartphone-uri a dominat, se simte destul de bine pe smartzegarkach, și planuri pentru a cuceri piata auto. Nu este vorba despre Android Auto, și un sistem de operare complet care va gestiona un computer construit într-o mașină.

Mașini noi sunt deja echipate cu Android Auto. Datorită capacității de a obține o bună comunicare între sistemele mașinii, un smartphone cu Android. Obținem capacitatea de a controla funcțiile și aplicațiile selectate de pe telefonul dvs. smartphone de pe computerul dvs. din mașină. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că mașina noastră se desfășoară pe Android, în mijlocul desfășurării unui alt sistem de operare.

Sursa: Arstechnica.COM

Acum o săptămână am scris că Linux va fi principalul sistem de operare în mașinile moderne. Cu privire la utilizarea Linux, astfel de producători precum Toyota, Nissan sau Jaguar au decis deja, și în curând el trebuie să lovească mașinile Ford, Mazda, Subaru si Mitsubishi. Este posibil ca acesta să nu fie software-ul creat ca parte a proiectului Linux de gradul Automotive (AGL) domină computerele în mașini. Concurență, posibil ca cel mai puternic să fie Android, deși totalul este de asemenea Linux.

Google a demonstrat Android rulează pe un afișaj mare, care a fost principalul centru media din mașina dvs. Cu toate acestea, înainte de a merge la sistemul de operare, merită remarcat faptul că această mașină a fost Maserati Quattroporte. Frumos lucru de ingineri, destul de diferit de masinile Google, în special în ochi-prinderea aspect, și nu un ecran mare, în mijlocul tabloului de bord.

Sursa: Arstechnica.COM

Android eliminarea a obținut un Snapdragon eficient 820. Rezoluția impresionantă de afișare - 4k. Interfața care amintește de Android Auto este adaptată pentru a gestiona mașina în timpul conducerii. Elementele sunt mari și lizibile, textul a fost limitat la un nivel minim. Maserati Quattroporte nu a avut un alt sistem de operare, doar Android urmărea peste tot.

Android modificat în mod corespunzător oferă acces la serviciile Google, desigur, cel mai important serviciu din hărțile mașinilor. Nu au existat aplicații cunoscute dintr-un sistem mobil, cum ar fi Spotify. În partea de jos a ecranului au fost butoane virtuale pentru a gestiona mașina, aici controlăm, de exemplu, aerul condiționat.

Sursa: Arstechnica.COM

Vă rugăm să rețineți că avem de-a face cu un concept. Google nu a dat nici o dată de lansare specifică. Întregul este încă în faza de testare și necesită rafinament. Chiar dacă premierul va avea loc în viitorul apropiat, nu ne putem aștepta ca Android să câștige piața auto. Totul depinde de atitudinea producătorilor de mașini și nu le place neapărat să lucreze și adesea se bazează pe propriile lor soluții închise.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu