Principal » Windows » PDF-Xchange Editor9.2.359.0

PDF-Xchange Editor9.2.359.0

Windows  : PDF-Xchange Editor9.2.359.0

PDF-Xchange Editor este un instrument gratuit conceput pentru a edita documente în format PDF, care oferă un set de funcții de bază care să permită m.în. Gestionarea paginilor individuale ale documentului, securizarea certificatelor de fișiere PDF, revizuirea, adăugarea de comentarii etc.

Deși intenția principală a creatorilor programului a fost ediția PDF pentru a utiliza cu succes, poate fi, de asemenea, folosit ca un cititor standard de publicare electronică pentru Windows. În acest domeniu, oferă mai multe moduri convenabile de afișare a conținutului documentelor și un mecanism de card care vă permite să vizualizați mai multe documente în fereastra de aplicații. Când vine vorba de unelte de editare, editorul PDF-Xchange a fost echipat cu opțiuni pentru adăugarea, eliminarea, înlocuirea și izolarea paginilor indicate, suprapunerea semnelor apoase, pentru a manipula fundalul, îmbogățind conținutul paginilor despre anteturi și subsoluri, de asemenea ca comenzind și ieșirea conținutului sau semnarea documentelor cu certificate.

Editorul PDF-Xchange vă permite să editați numai fișierele PDF existente. Pentru a putea crea noi documente, ar trebui să achiziționați o licență de pro-ediție. De asemenea, vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a edita convenabil conținutul PDF, faceți modificări în text, aranja grafică, convertiți imaginile în fișiere PDF etc. Mai multe despre funcționalitatea versiunii comerciale pot fi găsite pe site-ul producătorului.

Atenţie!

  • Fișierul de instalare furnizat de creatori conține atât o versiune gratuită, cât și un PA plătit. Selectarea ediției din care am dori să o folosim pentru a face expertul de instalare a programului în faza finală a programului.
  • Versiunea gratuită a versiunii părăsește un filigran cu cuvântul demo pe proiectele de fișiere PDF stocate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu