Principal » Windows » PCCLOLD Drive3.11.10

PCCLOLD Drive3.11.10

Windows  : PCCLOLD Drive3.11.10

PCCLOD DRIVE este o aplicație client Cloudy PCLOUD. Cu ajutorul ei, putem trimite fișiere la cloud-ul PCLOUD, descărcați-le și gestionați-le, precum și împărtășirea materialelor noastre.

Avantajul aplicației este metoda de prezentare a fișierelor. Ele sunt grupate după format (documente, fotografii, videoclipuri, muzică), facilitând să le gestionați și să căutați materiale necesare la un moment dat. Comenzile rapide la formatul de fișier selectat sunt disponibile în meniul principal al aplicației. În plus, aplicația are un player muzical încorporat și trimis la PCCLOLD TRACKES organizează în funcție de albume, artiști, titluri și playlist. Această soluție face ca stocarea muzicii într-un disc de cloud PCLOUD să fie mai ușor.

În aplicația PCLOLD DRIVE veți găsi toate funcțiile tipice pentru acest tip de software. Putem crea dosare, organizați fișierele în ele, copiați-le, modificați numele, deplasați între foldere, transferați de la dispozitiv într-un nor sau descărcați-le pe un smartphone sau tabletă. Materialele individuale pot fi, de asemenea, o stea, iar fișierele astfel evidențiate pot fi găsite într-o categorie separată într-un ecran de meniuri alunecare. Există, de asemenea, comenzi rapide la toate dosarele pe care le-am pus la dispoziția altor persoane, precum și legături: Am creat pentru partajare sau trimis la noi pentru a descărca fișierul trimis de un alt utilizator. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a transfera automat filmele și fotografiile.

Pentru cei care se ocupă de intimitate, aplicația oferă posibilitatea de a cripta folderele selectate utilizând Crypto PCCLOUD. Acest lucru este asociat cu o taxă suplimentară de 4 dolari pe lună, există, de asemenea, posibilitatea de testare gratuită a criptării timp de 14 zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu