Principal » Android » Cărbook-uri5.De asemenea,.957

Cărbook-uri5.De asemenea,.957

Android  : Cărbook-uri5.De asemenea,.957

Pardosele sunt o aplicație care oferă acces la o bază complet extinsă de povești interactive.

Citiți și luați decizii

Avem de-a face cu o variație interesantă asupra cărților standard. În loc de lectură, trebuie să luăm o varietate de decizii care afectează cursul ulterior al evenimentelor. Ca rezultat, deblocăm una dintre numeroasele soiuri ale scenariului, care, la rândul său, face posibilă atingerea de mai multe ori pentru a afla cum ar veni complotul dacă am fi făcut alte alegeri.

Pardosele vă permit, de asemenea, să vă creați propria poveste. Toată lumea poate deveni o figură cheie a povestii alese, depozitarea reciprocă ca eroul principal. Este de remarcat faptul că toate "cărți " oferă o poveste neliniară, iar în fiecare, cu excepția textului, vom găsi o mulțime de ilustrații diferite.

Pentru persoanele de toate vârstele

În plus față de biblioteca standard în cărucioare, există, de asemenea, un departament pentru copii în care apar povestile destinate persoanelor sub 12 ani. vârstă. Din păcate, toate poveștile sunt disponibile numai în versiunea în limba engleză sau spaniolă.

Prețurile de abonament

Înainte de a începe să utilizați cărți, să creați un cont nou sau să vă conectați la profilul dvs. Facebook. Doar o parte din poveste este disponibilă gratuit. Dacă vrem să deblocăm tot ce trebuie să plătim 21,99 PLN timp de 30 de zile, PLN 48.99 pentru un sfert sau PLN 124.99 pentru un an.

Cele mai importante caracteristici:

  • O aplicație care oferă acces la multe povestiri interactive
  • Citiți și faceți alegeri, afectând soarta eroilor
  • Creați-vă propria poveste
  • Mod suplimentar pentru cititorii mai tineri
  • Interfață de utilizator lizibilă

Recomandat
Lasă Un Comentariu