Principal » Internet » Parkour Bloon pentru weekend (pe PC)

Parkour Bloon pentru weekend (pe PC)

Internet : Parkour Bloon pentru weekend (pe PC)

Ca parte a divertismentului de weekend, oferim Parkour Bloon - un platformer 2D gratuit, cu o presiune puternică asupra dexterității și a dinamicii acțiunilor.

În labirintul misterios plin de ambuzie și capcane, ne coajă subiectul controlat al azimutului pentru ieșire (este mai degrabă în sus) și încercați să ieșiți din tablă cât mai curând posibil.

Parkour Bloon

Spre deosebire de principiile, acest control al obiectului nu este atât de ușor. Aceasta necesită o cooperare suplimentară a mouse-ului, datorită căruia îi oferim o minge pentru a accelera. Cu cât este mai mare cursul în navigarea simultan a cheilor și a rozătoarelor, profiturile mai mari în reconstrucția finală.

În plus față de o evadare rapidă din aspect, un element foarte important al jocului este de a colecta diamante omniprezente, care desemnează suplimentar o traseu de călătorie. Între timp, ia în considerare obstacolele în mișcare care pot provoca o mulțime de rău. Apoi, dinamica schimbătoare a conducerii jocului afectează nivelul de dificultate.

Parkour Bloon este interesant și rafinat în detaliu, care va necesita o eficiență ridicată și sclipitoare. Ajunși la sfârșitul călătoriei va fi cu siguranță acoperită cu multe încercări, reproduceți și colaps.

Jocul Parkour Bloon poate fi descărcat în secțiunea:

Jocuri -> Platformă.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu