Principal » Internet » Cablu de instrumente pentru MAC5.1.0

Cablu de instrumente pentru MAC5.1.0

Internet : Cablu de instrumente pentru MAC5.1.0

Cablul de instrumente paralele este un set de mai multe instrumente care pot fi utile în diferite situații în timp ce lucrați la Mac. Acestea pot fi executate separat de la Finder sau de Spotlight sau din meniul derulant din fasciculul de sistem superior.

În setul set există o opțiune de a ascunde rapid fișierele de pe desktop, blocând notificările de la Maca, dezactivarea și ecranul de blocare, precum și accesoriile de măsurare a timpului, cum ar fi ceasul deșteptător, cronometrul, cronometrul și data. Unul dintre instrumente vă permite să înregistrați desktop-ul dvs. și să faceți screenshot-uri, fragment sau ferestre unice.

O parte din set este, de asemenea, un program de arhivare a fișierelor cu posibilitatea de a proteja o parolă. Programul deschide arhivele ZIP, RAR și altele.

În necesitatea nu a existat posibilitatea de a descărca filme de la YouTube 'a, Facebook și alte site-uri web. Setul este completat de un convertor simplu de fișiere multimedia pentru formatele care citesc iPhone-ul și iPad-ul.

Programul este disponibil gratuit pentru plata unui abonament pe Parallels Bektop. De asemenea, puteți cumpăra separat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu