Principal » Windows » Parallels Desktop4.0.6630.449744

Parallels Desktop4.0.6630.449744

Windows  : Parallels Desktop4.0.6630.449744

Parallels Desktop este un software pentru a rula una sau mai multe mașini virtuale într-un computer fizic.

Instanța virtuală este utilizată în acest caz cu resurse hardware-mamă de calculatoare, dar se comportă și vizibilă din exterior ca un sistem complet independent. Parallels Desktop este o soluție care utilizează o capacitate de virtualizare în creștere semnificativă. În plus, programul poate folosi arhitectura Intel Vt și AMD Pacifica.

De remarcat este versiunea limbă poloneză a aplicației. Printre sistemele acceptate sunt toate versiunile Windows de la 3.11, distribuții populare Linux, cum ar fi Hat Red, Suse, Mandriva, Debian și Fedora Core, precum și FreeBSD, OS / 2, sisteme de eComstation și MS-DOS.

Lista versiunii de știri 4.0:

    • Suport pentru sistemele de oaspeți pe 64 de biți - virtualizează la opt unități CPU - abilitatea de a atribui o mașină virtuală de până la 8 GB de RAM - suport pentru tehnologia Intel EPT și FlexPriority - suport pentru discurile virtuale cu o capacitate de până la 2 TB - suport Pentru 16 adaptoare de rețea virtuală - Booting PXE - Snapshots și Discuri de Anulare - Șabloane de mașini virtuale - Tip de migrare P2V - Publicarea pe sistemul de virtualizare a sistemului gazdă - Comprimarea mașinilor virtuale - Suport de la linia de comandă și SDK

Recomandat
Lasă Un Comentariu