Principal » Internet » Parallels Desktop 30% mai ieftin, va instala Windows 10 Previzualizare tehnică

Parallels Desktop 30% mai ieftin, va instala Windows 10 Previzualizare tehnică

Internet : Parallels Desktop 30% mai ieftin, va instala Windows 10 Previzualizare tehnică

deținătorii de Makow care lipsesc de programe din Windows sau Linux, ei pot cumpăra cea mai recentă versiune de Parallels Desktop 30% mai ieftin, sau pentru PLN 253.14 în loc de PLN 361.63. În plus, atunci când cumpărați software-ul puteți obține o reducere la achiziționarea de toast toast Roxio 12 titan (pachet pentru a lucra cu discuri multimedia și de înregistrare) și abonamente de 2 ani paralel cu accesul. Promovarea durează numai până la 7 noiembrie, cumpărăturile se pot face pe pagina Parallels.

Parallels Desktop este unul dintre cele două programe care conduc în prezent, oferind virtualizare hardware semințe de mac cu procesoare Intel. Datorită acestui fapt, puteți rula pe sistemul de operare Microsoft, precum și numeroase distribuții Linux, sistemul de operare Chrome și Android. Instalarea Windows este foarte simplă, iar programele sistemului pot funcționa, de asemenea, astfel încât ferestrele să se comporte identic la programele Windows pentru OS X. În versiunea 10 a programului lansat în septembrie, au existat numeroase facilități, cum ar fi un expert de eliberare de disc sau posibilitatea de a da Windows 8 din aspectul clasic de Windows 7 cu ajutorul instalării automate a programelor START8 și ModernMix. Lansat acum câteva zile actualizat la versiunea 10, de asemenea, vă permite să creați automat o mașină virtuală care rulează previzualizare tehnică Windows 10.

[1/2

Parallels Desktop vă permite să selectați versiunea lingvistică pentru Windows 10 și apoi să descărcați aceeași imagine a sistemului de testare de la Microsoft și va efectua instalarea.

Cu Parallels Desktop, puteți instala pe Mac, Accesul Parallels, care oferă acces la programe de la dispozitive mobile. Serviciul poate fi testat timp de 14 zile, utilizarea constantă a acesteia necesită plata unui abonament anual suma de 20 de dolari SUA. În promovarea actuală puteți cumpăra un abonament în vârstă de 2 ani pentru PLN 126.59 în loc de PLN 162.70.

Versiunea de încercare a Parallels Desktop 10, care va funcționa timp de 14 zile, poate fi descărcată de la paralele. Aveți nevoie de o adresă de e-mail pentru a începe versiunea de încercare. Și dacă Parallels Desktop va dovedi a fi insuficientă pentru cineva sau nu îndeplinesc așteptările, vă recomandăm să încercați cel mai mare competitor - VMware Fusion.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu