Principal » Internet » Parallels Desktop 13 Gata pe High Sierra and Fall Creatoare Update

Parallels Desktop 13 Gata pe High Sierra and Fall Creatoare Update

Internet : Parallels Desktop 13 Gata pe High Sierra and Fall Creatoare Update

Se caută un mod prietenos de a porni programele Windows pe MacOS ar trebui să fie interesat de Parallels Desktop, folosit pentru a crea mașini virtuale pe Mace. Versiunea 13 tocmai a fost pregătit pentru lucrul cu sisteme MacOS High Sierra (atât ca oaspeți și gazdă) și Windows 10 Fall Creatori de actualizare.

Parallels Desktop 13 a fost, de asemenea, pregătit pentru instalarea de mașini virtuale pe noul MacBooks Pro cu Bar Touch. Solutia este foarte interesant, deoarece butoanele tactile se adapta la programul de activ în mașina virtuală. Parallels oferă Touch Bar pentru Microsoft Office, Visual Studio, mai multe browsere populare sau DCC-uri. În alte situații, Touch Bar poate lua, de asemenea, unele funcții ale meniului Start și arată programe fixate.

Utilizarea barei de Touch cu Windows Aplicații din Parallels Desktop 13 pentru Mac

Desigur, noua versiune Desktop Parallels este mai multă putere pentru fiecare dintre mașinile virtuale. În versiunea Pro, puteți atribui până la 128 GB VRAM și 32 de procesoare virtuale pentru fiecare mașină. În plus, noua versiune este de a oferi acces mai rapid la fișierele Windows instalate ca sistem de oaspeți. Operațiile pe discurile externe USB 3 au fost de asemenea accelerate.0 și Thunderbolt. De asemenea, puteți observa modificarea fără probleme a dimensiunii ferestrei mașinii și a ecranelor retinate corectate.

Există, de asemenea, o nouă vizualizare: Picture in Picture. A fost conceput pentru a monitoriza activitatea mașinilor virtuale care rulează în fundal. De asemenea, accesul mai ușor la gestionarea obturatorului, direct de la centrul de control.

Parallels Desktop este disponibil în trei versiuni: Standard pentru uz casnic și educațional, Pro Edition pentru dezvoltatori și ediție de afaceri pentru companii mai mari. Licențele sunt disponibile ca parte a abonamentelor, deci deținătorii versiunii anterioare a Parallels Desktop pot descărca gratuit versiunea 13. În plus, mașina virtuală este legată de sistemul de acces la distanță paralel, permițându-vă să ajungeți la Mac cu un dispozitiv mobil.

Versiunea de încercare de 14 zile de Parallels Desktop pentru MacOS pot fi găsite în baza de date programul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu