Principal » Internet » Primirea eliberat Manager Hard Disk pentru Mac

Primirea eliberat Manager Hard Disk pentru Mac

Internet : Primirea eliberat Manager Hard Disk pentru Mac

Dacă nu vă executați, încorporați în instrumentele OS X disc, chitanța tocmai a lansat o versiune de mac a managerului dvs. de hard disk pilot. Acest instrument avansat a fost disponibil pentru anii numai pentru utilizatorii Windows au debutat pe Maki cu spițe și oferă probabil cea mai mare gamă de posibilități între acest tip de software.

Managerul hard disk efectuează operațiuni la nivelul sectoarelor de disc, ceea ce permite de ex. Efectuați o imagine sau o migrare a unui sistem de funcționare - inclusiv aplicații deschise, documente și fișiere - fără a întrerupe lucrarea sau repornirea computerului. Operațiile de bază privind partițiile, cum ar fi crearea unei partiții, redimensionarea sau redistribuirea unui spațiu liber par o evidență evidentă, iar aceste activități nu se limitează la sistemul de fișiere HFS+. Aplicația acceptă, de asemenea, NTFS, FURSFS, FAT și EXFAT și GPT, MBR și Hybrid GPT + MBR Partition.

Backupul în modul de imagistică la nivel scăzut este mult mai rapid decât uneltele de sistem, iar imagistica incrementală permite excluderea duplicatului și reducerea semnificativă a volumului de backup. Totul funcționează și cu FileVault 2, unitatea de fuziune și criptarea taberei de boot.

Managerul hard disk poate crea, de asemenea, o memorie USB bootabilă și alte medii externe. Vă permite să clonați discurile, inclusiv o schimbare dinamică a dimensiunii lor (care permite clonarea discurilor de diferite capacități). Interesant, instrumentul vă permite să efectuați rapid imaginea VMDK (și VDI, VHD, HDD sau PVHD) a Mac-ului nostru și executați-o ca mașină virtuală sub Fuziunea VMware (și invers, adică. De la mașina virtuală pentru a face un sistem fizic). Managerul hard disk vă permite, de asemenea, să eliminați datele din discuri ireversibil și să eliminați problemele de încărcare (atât OS X cât și Windows).

Instrumentul este disponibil în versiunea de testare care funcționează timp de 10 zile, versiunea completă costă 40 USD.

Paragon Hard Disk Manager pentru MAC - prima soluție de întreținere pentru Mac!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu