Principal » Internet » Panek Carsharing

Panek Carsharing

Internet : Panek Carsharing

Panek Carsharing este o aplicație care permite o închiriere de mașini confortabile pe minut în majoritatea celor mai mari orașe din Polonia, M.în. Varșovia, Lublin, Cracovia, Tri-City sau Wrocław. Diferite modele și clase de vehicule sunt disponibile pentru utilizator, de asemenea cu cutii de viteze automate.

Aplicația este foarte simplă și intuitivă. După pornire, afișează harta pe care au fost marcate mașinile de închiriat. Prin alegerea uneia dintre ele, sunt afișate informații detaliate despre vehicul - locația mașinii, a mărcii și a modelului, distanța față de ea, cantitatea de combustibil și ajunge să treacă. Panek Carsharing vă permite să rezervați o mașină pe care suntem interesați și oferă o funcție de evaluare. A existat, de asemenea, o opțiune de a aduce utilizatorul la mașină utilizând Google Navigation.

Pentru a putea profita de închirierea de mașini din Panek Carsharing, este nevoie de 18 de ani, permis de conducere B, card de plată și telefon cu modul GPS pe. De asemenea, este necesar să se înregistreze contul de utilizator.

Recomandat
Lasă Un Comentariu