Principal » Internet » Panasonic pe ecranul IFA: 4K ecran în tabletă de 20 inch ..,

Panasonic pe ecranul IFA: 4K ecran în tabletă de 20 inch ..,

Internet : Panasonic pe ecranul IFA: 4K ecran în tabletă de 20 inch ..,

Sony a lăudat rezoluție 4K pe ecranele TV, iar Panasonic sa mutat o astfel de tabletă de. Faptul că un comprimat de 20 de inci. În timp ce diferă un dispozitiv de familie pentru douppad, modelul 4K UT-MB5 a crescut (intervenție chirurgicală de la o înălțime de până la 76 cm), deși acest model este extrem de subțire - doar 12,5 mm.

Într-o dimensiune circulară a mărimii asociate cu un monitor complet decât cu o tabletă, producătorul a reușit să împingă ecranul tactil cu pixeli de 3480 × 2560 ipsalpha, ceea ce garantează o cartografiere bună a culorilor în spațiul SRGB și unghiurile de vizionare de 176 ° și a Computer decent - Procesor Intel Core I5 ​​VPRO, 4 sau 8 GB de memorie de operare, SSD 128 sau 256 GB și placa grafică GeForce. La dispoziția dvs., avem un slot USB 3.0, conector HDMI, Ethernet, cititor de carduri SD, webcam Bluetooth și videoconferințe. Dispozitivul funcționează sub Windows 8.1. Ei se pot întreba raportul de aspect (15:11), dar dacă ne confruntăm cu tableta, totul devine clar - ecranul reproduce aproximativ cartea de format A3. De asemenea, puteți vedea că acest comprimat gigantic este, de asemenea, ghidat.

Versiunea descrisă mai sus va apărea pe piață în luna noiembrie a acestui an, iar la începutul viitorului Panasonic va introduce Toughpada 4K Performance cu un procesor mai puternic și o placă grafică mai bună, direcționată către designeri, designeri și fotografi. Set de pene completează recunoașterea optică avansată în 2048 nivele de presiune. O astfel de mașină poate înlocui cu succes plăcile de desen

..

..

cu condiția ca suntem dispuși să cheltuim cu cel puțin 4,5 mii de euro.

Panasonic se pregătește să sărbătorească ziua de naștere. În acest scop, și-a schimbat sloganul publicitar, ceea ce am învățat în timpul conferinței de presă de ieri. Marca trebuie să fie asociată cu o viață mai bună, o lume mai bună. Pe site-ul companiei puteți vedea înregistrarea completă a prezentării, în timpul căreia există și camere noi, un aparat de uz casnic foarte interesant, seturi de difuzoare și, desigur, cu o rezoluție de televizoare 4K.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu