Principal » Internet » Pachetul Kaspersky Internet Security pentru Android își face debutul pe piața poloneză

Pachetul Kaspersky Internet Security pentru Android își face debutul pe piața poloneză

Internet : Pachetul Kaspersky Internet Security pentru Android își face debutul pe piața poloneză

Datorită faptului că efectuăm operațiuni din ce în ce mai avansate pe dispozitive mobile, siguranța lor este importantă. Jumătate de sărăcie, când pierdem sau furat smartphone-ul nostru va fi conectat numai la Facebook, dar dacă avem o cutie poștală principală configurată, aplicații pentru a gestiona norii web cu datele noastre, precum și alte date sensibile? Numărul de atacuri pe dispozitivele mobile crește de la an la an, deci este ciudat în faptul că, pe modelul celui mai popular sistem de pe desktop, de asemenea, pe Android constă din aplicații suplimentare de protecție. Doar debutează ediția poloneză Kaspersky Internet Security. Un pachet foarte popular și apreciat pe calculatoare PC, de data aceasta, de asemenea, tablete și smartphone-uri vizitate.

Pachetul oferă toate cele mai importante funcții de protecție. Componenta principală este un modul anti-virus care protejează utilizatorul de la software-ul dăunător. Vă permite să efectuați scanare manuală în trei moduri diferite: rapid, unde sunt verificate numai aplicațiile instalate; Full, care verifică toate fișierele din memoria dispozitivului, precum și scanarea unui dosar specific. Antivirusul funcționează automat și scanează aplicații noi imediat după instalarea acestora. Detectează adware, dialere auto și alte pericole de acest tip, utilizează, de asemenea, Cloutul Kaspersky Computing.

Amenințările detectate pot fi găsite într-o carantină la care utilizatorul are acces direct și în cazul unei alarme false le poate restabili de la ea. De asemenea, merită menționat protecția la navigarea pe site-uri web. Acest modul se integrează cu browserul Android și Google Chrome și scanează site-urile vizualizate în căutarea amenințărilor. De asemenea, protejează împotriva site-urilor de phishing. Datorită modulului de filtrare a conexiunii, este posibilă blocarea apelurilor telefonice nedorite și a mesajelor SMS din numerele și contactele selectate. Un modul suplimentar de protecție a vieții private permite utilizatorului să ascundă unele date sensibile, cum ar fi informațiile de conectare, contacte sau mesaje SMS.

Pachetul include, de asemenea, funcția anti-furt după ce activare (contul Kaspersky necesar) este posibilă localizarea și blocarea de la distanță a dispozitivului prin intermediul site-ului web corespunzător. Pachetul necesită achiziționarea unui abonament adecvat, o perioadă de încercare gratuită de durată de o lună este disponibil. După finalizarea acestuia, pachetul nu va funcționa automat, dar scanarea manuală va fi în continuare posibilă. Veți găsi aplicația deja în baza de date a portalului nostru. Este disponibil pentru dispozitivele Android 2.3 sau mai noi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu