Principal » Internet » Pagină.2

Pagină.2

Internet : Pagină.2

Paginile este un editor de text preparat de Apple. Cu ajutorul său, puteți să pregătiți rapid și fără efort documente elegante, estetice care vor fi salvate în norul Icloud, care pot fi puse la dispoziția altora și pentru a comenta.

Puterea editorului este abilitatea de a lucra cu mai multe duzini de șabloane foarte elegante, datorită cărora rapoarte, scrisori sau cărți de vizită vor arăta grozav pe ecran și pe tipărirea. Bara de instrumente simplificată oferă utilizatorului acces rapid la instrumentele cele mai necesare, cum ar fi forme, medii, tabele, diagrame sau abilitatea de a partaja un fișier. Utilizatorii începători pot activa sugestii care îi vor ajuta să controleze programul.

Instrumentele de formatare a textului au fost colectate într-un singur panou, care afișează informații actualizate în funcție de fragmentul de document sau unde este localizat cursorul. Datorită acestui lucru, puteți schimba cu ușurință stilurile de text și puteți controla textul înfășurarea în jurul altor obiecte. La introducerea textului, puteți utiliza măști sau îndepărtarea automată a fundalului și conducătorii precisi și ghidurile ajută la aranjarea precisă a elementelor. Astfel de elemente, cum ar fi literele, numerele de pagini, anteturile, subsolurile sau recensămintele de conținut, pot fi create automat.

Puteți activa modul "fără împrăștiere " în care numai textul de formare este vizibil pe pagină sau să utilizați accentul automat pe modificări. Au existat oportunități de ortografie.

Paginile într-o anumită măsură pot citi documentele stocate în Word, precum și fișierele text și RTF. Documentele de export este posibilă în format WORDA, precum și ca PDF și EPUB. Propriul său format de înregistrare vă permite să editați și în iCloud și într-o pagină mobilă. Modificările în document sunt salvate automat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu