Principal » Android » Pac-Man 256 - Maze fără sfârșit.0.2

Pac-Man 256 - Maze fără sfârșit.0.2

Android  : Pac-Man 256 - Maze fără sfârșit.0.2

Pac-Man 256 este o nouă lansare mobilă Pac-Mana de la creatorii unui joc foarte bine primit de drum Crossy. Autorii ei au demonstrat că știu cum să transfere gameplay-ul clasic pe un dispozitiv mobil.

În drumul Crossy, a trebuit să ne ocupăm de o variantă contemporană a jocului Frogger, între timp, titlul cultului este reîmprospătat ca Pac-Man . Schimbarea de bază este de a elimina o consiliu limitată pentru un labirint infinit. Cu durata jocului, este distrusă lent, care forțează necesitatea unei pulpe sistematice și neîntrerupte înainte.

Pe calea lor, pe lângă trezeștele simpatice, vom întâlni și un număr mare de bonusuri, cu care activim abilități speciale. Acestea sunt 15, iar deblocarea lor sunt făcute pentru joc. Desigur, există suplimentar micropayments în joc, dar distracție în nici un caz nu impune utilizarea.

Controlul pentru dispozitivele mobile este foarte convenabil. Gesturi rezistente efectuate pe orice parte a ecranului. Ceea ce este important Pac-Man 256 - Maze fără sfârșit suportă, de asemenea, controlori externi, NVIDIA Shield și Google Play jocuri, astfel încât să putem concura pe puncte cu prietenii.

Există, de asemenea, un corp de iluminat grafic și de sunet foarte bine. Oamenii care au avut contact cu Road Crossy știu ce să se aștepte. În joc, am reușit să păstrăm nu numai un stil retro, ci și să arătăm un spectaculos. Este de remarcat faptul că Pac-Man 256 - Maze fără sfârșit este disponibil gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu