Principal » Internet » Ne va proteja de serviciile SMS Premium. Noile reglementări au intrat în viață

Ne va proteja de serviciile SMS Premium. Noile reglementări au intrat în viață

Internet : Ne va proteja de serviciile SMS Premium. Noile reglementări au intrat în viață

12 decembrie 2018. Schimbările în domeniul dreptului de telecomunicații au intrat în vigoare. Noile reglementări, potrivit Oficiului de comunicații electronice, crește protecția consumatorilor împotriva practicilor neloiale și abuzurile de servicii premium rate, și se documentează cu formă de acorduri.

Până în prezent, blocarea serviciului SMS-uri Premium a fost lansat numai la cererea Abonatului și numai în sistemul de zero-jing-out, care ar trebui să se înțeleagă că utilizatorul ar putea sau bloca complet toate mesajele suplimentare plătite, sau de a permite transportul maritim lor nelimitat. De acum încolo, fiecare abonat Telekomu poate alege unul din patru praguri de prag: 0 PLN, 35 PLN, 100 PLN și PLN 200. În care pragul de citate implicit este PLN 35.

Evident, pragul 0 zł garantează blocada totală. În alte cazuri, după atingerea limitei definite într-o perioadă de decontare dată, operatorul trebuie să informeze imediat abonatul și să împiedice utilizarea în continuare a SMS-ului premium. Cu excepția cazului în abonatul se exprimă dorința de a depăși norma stabilită anterior. În cazul în care de telecomunicații nu își îndeplinește atribuțiile, el nu va fi capabil de a descărca taxele SMS din afara piscina aprobată.

Din care obligațiile sunt în continuare incluse în contul de informații cu privire la: posibilitățile și principiile de utilizare a serviciilor premium, numere premium, din care Abonatul utilizate în perioada de decontare, registrul numerelor Premium, care rulează președintele UKE.Registrul este de a permite furnizorului de date eficiente să determine beneficii suplimentare, de exemplu organizatorul loteriei de SMS. Pe de altă parte, serviciile furnizate în mod ciclic, cum ar fi abonamentele de plătit de site-uri web, furnizorii vor trebui să obțină un consimțământ clar al abonatului. Puneți pur și simplu, devine obligatoriu să informați utilizatorul unui serviciu Niejednorazowym.

În plus, operatorii trebuie să blocheze serviciile de SMS Premium care nu au fost înregistrate în registrul numerelor premium introduse. Legea tratează serviciile inexistente în registru ca fiind interzis.

Încheierea unui document în formular

În același timp, a fost introdusă și o nouă formă de încheiere contracte de furnizare a serviciilor de telecomunicații - o formă documentară, lângă o formă scrisă și electronică existentă.

Citând UKE - forma de documentare asamblează declarații într-un document care vă permite să determine persoana care face prezentarea. În formă de documente, puteți încheia, modificați, de exemplu, rezolvarea contractului. Telefonul, un site web cu e-mail.

Cel mai important în acest proces, acordul este că abonatul ar trebui să primească conținut consecvent al condițiilor contractuale și conținutul declarației sale că un acord pe un mediu durabil, mai târziu să aibă toate aceste informații la cel mai simplu acces posibil.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu