Principal » Android » Placa de inducție - ceea ce se caracterizează prin?

Placa de inducție - ceea ce se caracterizează prin?

Android  : Placa de inducție - ceea ce se caracterizează prin?

Echipamentul modern în bucătărie ajută la îndeplinirea sarcinilor zilnice. Ori în care cina de gătit pentru întreaga familie a fost o mare provocare din fericire au trecut mult timp. Astăzi, totuși, o placă de inducție vine cu ajutorul. Ceea ce este acesta și ceea ce se caracterizează prin?

Placa de inducție la prima vedere seamănă cu o placă tradițională de încălzire electrică. În acest caz, totuși, în loc de încălzitoare tradiționale, care se încălzesc până la roșeață, există bobine inductive speciale sub o placă de sticlă. Când am pus vase speciale din oțel feromagnetic pe bord, bobinele vor începe să producă câmp electromagnetic variabil, care la rândul său va crea căldură în vas. În rezumat, în loc de o placă, doar fundul vasului și preparat în interiorul vasului se încălzește.

O astfel de soluție economisește cantități uriașe de energie, este sigur (nu puteți arde un disc) și convenabil. După îndepărtarea unui vas cu un fel de mâncare fierbinte, placa se răcește, chiar și atunci când este aprinsă de putere completă. Chiar dacă punem obiecte accidentale pe aragaz, de exemplu. Jucărie pentru copii, tacâmuri, sticlă, sticlă cu apă etc., Plăcuța nu se va aprinde, nu va provoca incendii etc. Pentru a încorpora discul, un vas de fund plat special - numai atunci sistemul activează un disc.

Un alt avantaj este un timp mai scurt de gătire - aproximativ 30% mai scurt pentru soluțiile convenționale. De asemenea, nu puteți uita de o întreținere mult mai simplă a discului curat, deoarece vasele, chiar dacă ei câștigă dintr-o oală, nu se potrivesc și suficient pentru a șterge după gătit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu