Principal » Internet » Outlook nu mai este suficient? Microsoft cumpără un calendar de răsărit

Outlook nu mai este suficient? Microsoft cumpără un calendar de răsărit

Internet : Outlook nu mai este suficient? Microsoft cumpără un calendar de răsărit

Au trecut două luni de când Microsoft pentru 200 milioane USD a preluat aplicația Poștă Acompli, publicată recent sub numele de perspectivă. Potrivit lui TechCrunch, de data aceasta a fost doar timp pentru achizițiile următoare, de data aceasta o aplicație populară de calendare a soarelui.

Suma tranzacției a fost de a ajunge la 100 milioane USD. Sunrise este un calendar extins care pune foarte mult accentul pe apariția serviciilor sale. În prezent, aceștia pot folosi titularii de dispozitive cu sisteme Android, IOS, precum și OS X. Există, de asemenea, o aplicație web. Pentru a facilita sincronizarea calendarelor și a setărilor între platforme, răsăritul soarelui ne cere să creăm un cont. De aceea ne vom conecta la aplicații individuale.

Printre calendarele acceptate găsim Google, Icloud și Microsoft Exchange. O altă caracteristică importantă a programului este integrarea cu alte servicii. Aplicația și datele pot fi asociate cu Facebook, Twitter, LinkedIn, Evernotem, Githubem, Trello și alte câteva site-uri populare. Datorită acestui lucru, toate detaliile de contact, adresa, precum și informații despre evenimente, colectați într-un singur loc.

Nu este cu totul sigur ce viitor de răsărit. În cazul acompletului, cazul a fost clar. Microsoft nu a avut o aplicație poștală bună sau iOS sau pe Android. Complla dobândirea produsului finit în care a fost suficient pentru a schimba numele. Este diferit de răsărit. Calendarul a fost întotdeauna o parte integrantă a Outlook, deci este, de asemenea, în cazul unui mesaj ACOMPLI sau o aplicație nouă anunțată pentru Windows 10. Dacă informațiile de achiziție se dovedesc a fi adevărate, Microsoft va câștiga în primul rând o echipă de oameni talentați care știu cum să creeze un calendar bun în ambele desktop-uri și la dispozitive mobile. Sunrise în versiunea Android și IOS poate fi descărcată de la baza noastră de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu