Principal » Internet » Aici sunt Xiaomi Mi A2 - un smartphone lipsit de ceea ce iubim cel mai mult în Xiaomi

Aici sunt Xiaomi Mi A2 - un smartphone lipsit de ceea ce iubim cel mai mult în Xiaomi

Internet : Aici sunt Xiaomi Mi A2 - un smartphone lipsit de ceea ce iubim cel mai mult în Xiaomi

Xiaomi Mi A1 a apărut în oferta producătorului în luna septembrie a anului trecut și a fost un fel de cub în ea, și cu siguranță o curiozitate - nu a avut o mare suprapunere a lui Miui, dar curat Android unul. Vânzătorii îi plăcea să-i numească un astfel de pixel chinez și trebuie să recunoască că mulți. Astăzi, Xiaomi a început să ispitească noi informații despre cea de-a doua tranșă a singurul său model fără MIUI.

Smartphone-urile marcate cu Android One Logo sunt dispozitive cu un sistem fără modificări sau aditivi producători aranjate de operator. Calitatea corespunde Google aici, care, în cazul lor, oferă cele mai rapide actualizări de securitate, actualizări fără probleme și disponibilitatea altor mecanisme care distribuie o nouă distribuție de software cât mai mult posibil.

Prima versiune Xiaomi fără MIUI are un afișaj HD complet HD de 5,5 inch, Snapdragon 625, 4 GB RAM, o cameră dublă de 12 megapixeli și o capacitate de 3080 mAh. La prețul a aproximativ 1000 de zloți, a fost suficient să fie interesat de potențialii cumpărători, de asemenea în Polonia. Ca unul nou prezentat în acest context, este prezentată versiunea seriei?

Este în primul rând evoluție - telefonul smartphone-ul a fost adaptat la oferta curentă din punct de vedere al designului, a dus la o schimbare a proporției afișajului la 18: 9. Dimensiunea sa va fi de 5,99 inci și o rezoluție de 2160 × 1080 pixeli. Dispozitivul trebuie să fie disponibil într-o variantă de 4 și 6 GB RAM, iar procesorul utilizat este un snapdragon de opt clasa 660. Dispozitivul va ajunge la magazine cu o versiune curată Android 8.1.

Xiaomi Mi A2, Sursa: Digit.în

Xiaomi Mi A2 Prin urmare, nimic altceva, așa cum este descris de către noi, la sfârșitul lunii aprilie Xiaomi mine 6x, dar într-o variantă lipsită de Miui. Este o astfel de schimbare pentru a încuraja fanii de marcă pentru care Android puternic modificat este una dintre cele mai importante valori ale producătorului chinez? Un rol cheie poate juca prețul care va sta din nou la 1.000. Zlotries.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu