Principal » Internet » Iată o mare comparație a smartphone-urilor în 3D: iPhone XS, Galaxy S9 și multe alte modele

Iată o mare comparație a smartphone-urilor în 3D: iPhone XS, Galaxy S9 și multe alte modele

Internet : Iată o mare comparație a smartphone-urilor în 3D: iPhone XS, Galaxy S9 și multe alte modele

Pe internet nu există un deficit de smartphone-uri care vă permit să setați diferite modele în ceea ce privește caietul de sarcini și performanță în testele de performanță. Echipa olandeză a decis să meargă într-o direcție diferită. A lansat o aplicație online care vă permite să configurați modele smartphone-uri în 3D pentru a putea verifica aspectul și dimensiunile acestora.

Pe site-ul Hotspot 3D vă puteți uita mai atent la apariția smartphone-uri. Atenția returnează calitatea și atenția la detalii. Modelele 3D de smartphone-uri arată foarte bine. În plus, este posibil să le rotiți pentru a le privi pe fiecare parte. În partea de jos există butoane care se fixează cu ușurință de pe partea laterală, spate sau față.

În prezent există 23 de smartphone-uri populare disponibile. În plus, fiecare smartphone poate fi chiar comparat cu cardul de plată. Pe listă au existat și iPhone-ul din acest an '. Puteți combina Telefon „A XS, XS MAX sau XR cu Jubilee iPhone-X, în vârstă de șapte sau chiar cu produse de concurență. Samsung Galaxy S9 și Huaweia P20 Pro pot fi, de asemenea, plasate unul lângă celălalt.

Creatorii au avut grijă de versiunile de culoare disponibile. Așadar, avem un zloty iPhone 'A XS, roșu iPhone ' A 7 sau Samsung Galaxy Notă 9 în versiunea neagră, albastră și purpurie. Site-ul conține, de asemenea, informații cu privire la dimensiunile exacte ale dispozitivelor individuale. Puteți utiliza Hotspot 3D atât de la computer, cât și de smartphone-ul dvs. În ambele cazuri, comparatorul funcționează eficient și oferă o interfață convenabilă și transparentă.

3D Hotspot nu vă permite să verificați specificațiile complete, performanțele sau capacitățile camerei. Deși se poate dovedi a fi un loc grozav dacă vrem să comparăm versiuni de culori individuale ale aceluiași smartphone sau verificați modul în care, în ceea ce privește dimensiunile Privirile dispozitivul selectat pe fundalul unui alt model de pur și simplu.

Site-ul este disponibil în prezent în beta. Deci, vă puteți aștepta pentru a mări baza de smartphone-uri, precum și adăugarea de noi caracteristici. Desigur, utilizarea hotspot 3D este gratuită. Promisiunile proiectului să fie cu adevărat interesant și se pot dezvolta una dintre cele mai bune comparisoners de smartphone-uri, care, în ceea ce privește mai multe oferte de site-uri competitive ceva mai mult decât numere din caietul de sarcini.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkTinternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu