Principal » Internet » Fraudă pe PKN orlen. Cybercriminals a pregătit o aplicație falsă

Fraudă pe PKN orlen. Cybercriminals a pregătit o aplicație falsă

Internet : Fraudă pe PKN orlen. Cybercriminals a pregătit o aplicație falsă

Încă o dată, escrocii folosesc imaginea PKN ORLEN pentru a ne exorta datele noastre. În ultima variantă în social media, ele încurajează investițiile extrem de favorabile și de a descărca o aplicație falsă, care este disponibil în magazinul Google Play, cum ar fi rapoarte Orange Cert.

Cert Orange avertizează împotriva unui alt trișor al cărui scop este de a extinde datele sensibile. De data aceasta, fraudatorii prin Facebook oferă investiții extrem de favorabile. Folosind profilul cu "animalele dulci " convingerea că PKN Orlen a anunțat o expansiune, ceea ce înseamnă că toată lumea are șansa de a câștiga pe petrol și vânzări de gaze către Europa. Doar investiți 900 de zloți pentru a câștiga până la 10.000. zloti pe lună.

În postul postat pe Facebook există un link care redirecționează la pagina Google Play Store. Există o aplicație mobilă PKN ORLEN, care reamintește aplicațiilor oficiale ale corporației poloneze la iluzii.

Potrivit echipei Paul Piekutowski Cybersecuritatea Polonez Sector Financial CSIRT FSA "După instalarea aplicației incendiile webView de un formular bine-cunoscut pentru a colecta date de la persoane interesate de investiții ". Cel mai probabil, aceasta este o modalitate de a exorta mai multe date confidențiale.

Frauda de investiții se bucură de o mare popularitate, din când în acest moment și apoi apar următoarele ediții, motiv pentru care merită menținerea unei vigilențe speciale în cazul unor oferte interconectate care garantează un profit rapid și ridicat. Escrocii sunt foarte bucuroși să ajungă la imaginea companiilor celebre și apreciate pentru a-și spori credibilitatea. Ar trebui să fie amintit și în cazul oricărei îndoieli adrese direct unei instituții sau întreprinderilor date sau să profite de susținerea entităților care se ocupă de detectarea și combaterea cibernetici.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Informații mobile

Recomandat
Lasă Un Comentariu