Principal » Internet » Fraudă pe Olx. Consola PS4 la un preț atractiv și mai târziu o legătură cu un allegro fals

Fraudă pe Olx. Consola PS4 la un preț atractiv și mai târziu o legătură cu un allegro fals

Internet : Fraudă pe Olx. Consola PS4 la un preț atractiv și mai târziu o legătură cu un allegro fals

Aceasta nu este prima dată când vedem o schemă similară de fraudă. Cu doar o lună în urmă, un utilizator a înșelat pe Olx a venit la noi. În acel moment, a fost un amuzant Xbox o consolă. De data aceasta, o încercare similară de fraudă a fost descrisă pe Wykop.EN.

Când navigați pe Olx, puteți întâlni o mulțime de oportunități, dar unii dintre ei se pot dovedi a fi o înșelătorie obișnuită. Canalizarea ar trebui să fie menținută indiferent de tipul de anunț. Evazioniștii încercați chiar să închirieze un apartament inexistent, deși este mai ușor să ia un sacrificiu pentru electronica ieftine. Și vor găsi întotdeauna o modalitate de a vă autentifica dorința bună.

Frauda pe Olx: Din nou, a fost despre o consolă de joc ieftin

dovezi personale false, fotografii de echipament cu inscripția ales pe o bucată de hârtie - știm acest tip de metode. De data aceasta, în cazul descris de excavarea utilizatorului, cheaterul a mers mai departe. "Ieri seara am navigat pe consolele pentru OLX și am găsit o perla - ps4 1 terabyajt, pentru aceasta 4 toamna și 22 de jocuri - ceea ce jumătate în folie, un întreg pentru PLN 650. Și aici au început."- descrie excavatorul.

Imediat, ceva nu i-a potrivit, vânzătorul a oferit doar posibilitatea de plată prin transfer bancar, pentru că presupunea că a avut nevoie de bani pentru. Deci, utilizatorul a cerut să expună produsul pe Allegro. Un trișor a răspuns la cererea sa, trimițând un link către un site fals. În loc de alelegoloc, în URL-ul a intrat allegroic.

Anunțul a dispărut deja de la OLX, dar asta nu înseamnă că trișorul se oprește. Utilizatorul are adevărat un caz de poliție, dar în acest moment nu putem fi siguri că va fi prins. Și se pare că autorul intrării nu este singurul înșelat. Pe serviciul necunoscut.ro În comentariile pe care le citim că este deja cel puțin câteva dintre victime, iar Cheater folosește numere de telefon diferite.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu