Principal » Internet » Escrocii ascund codul rău intenționat. Fura cardurile de plată

Escrocii ascund codul rău intenționat. Fura cardurile de plată

Internet : Escrocii ascund codul rău intenționat. Fura cardurile de plată

Am informat recent despre acțiunea vicleană a hackerilor care au folosit Google Analytics pentru a fura cardurile de plată. De data aceasta, cercetătorii de securitate din Malwarebytes au lovit noi acțiuni ale cheaturilor.

Hackerii vă pot gestiona utilizând pluginul WordPress

De data aceasta o nouă metodă de citire a datelor cu card de plată constă în utilizarea pluginului WOOCOMMERCE pentru WordPress. Hackerii au plasat un cod rău intenționat în domeniul adresei browserului (așa-numitele. Favicons).

Acestea nu au fost primele activități de acest tip, dar numai acum au fost folosite pentru a fura datele cardului de plată (așa-numitele. Skimming). Un tip specific de cod utilizat de MageCart în JavaScript. El a fost secret în așa-numitul. Imagine metadate (Exif) și apoi activate atunci când un magazin dat le-a folosit.

Compararea codului pur și infectat, Foto. Malware

Malwarebytes este de părere că acest proiect a evoluat în timp și a fost eficient, deoarece esența operațiunii sale constă în așa-numitul. devotament, sau mascarea codului rău intenționat. Întregul set de instrumente pentru această nouă înșelătorie a fost împărtășită pe Internet. Este posibil ca în curând să existe o nouă versiune fără precedent a acestui tip de înșelătorie.

Urmărirea unor astfel de înșelătorii nu este o sarcină ușoară, deoarece hackerii folosesc multe tipuri de instrumente și atacă multi-nivel, iar unele dintre scripturile lor sunt complet noi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu