Principal » Internet » Orlen plătește cu noi caracteristici. Cererea introduce facilitarea clienților stației de combustibil

Orlen plătește cu noi caracteristici. Cererea introduce facilitarea clienților stației de combustibil

Internet : Orlen plătește cu noi caracteristici. Cererea introduce facilitarea clienților stației de combustibil

ORLEN plătește este o cerere pentru conducătorii auto la Plătiți rapid și simplu pentru combustibil alimentat pe stațiile corporației. Software-ul, foarte util pentru șoferi, a câștigat o mulțime de popularitate în timpul pandemiei de coronavirus. De acum înainte, persoanele reflectate la stațiile Orlen vor putea profita de caracteristici complet noi, care le vor permite o plată fără contact pentru majoritatea serviciilor.

Noile funcții introduse vor permite driverelor să plătească de la distanță pentru utilizarea unei spălări auto cu autoservire. Clienții stației Orlen vor putea, de asemenea, să plătească pentru produsele din afara clădirii magazinului, cum ar fi fluidele de spălare și lichidele pentru răcitor.

Printre noile produse din aplicație, este imposibil să nu acordați atenție Furnizarea de capabilități de conectare biometrice prin intermediul unui cititor de amprente digitale. Noua versiune vă permite, de asemenea, să gestionați reduceri de la o carte de familie mare și un rezervor de afaceri. În plus, software-ul vă permite să adăugați mai multe numere de înregistrare într-un singur cont.

O nouă versiune a cererii de plată Orlen este disponibilă acum Numai în versiunea Android. Noi smartphone-uri Apple (aplicația mobilă Orlen) trebuie să fie publicate în viitorul apropiat.

[Cadru Aplicația de plată orlen este disponibilă în catalogul nostru de software.[/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu