Principal » Android » Orlen mobile3.4.3

Orlen mobile3.4.3

Android  : Orlen mobile3.4.3

Orlen Mobile este o aplicație PKN Orlen. Sarcina sa de bază este de a naviga la cea mai apropiată stație de combustibil Orlen, dar poate înlocui, de asemenea, cardul din plastic vitay și vă permite să plătiți pentru combustibil fără a trece la numerar.

Orlen Mobile vă permite să găsiți rapid cea mai apropiată stație, precum și să vă planificați călătoria și să marcați toate stațiile ORLEN pe traseu. Google Maps vor fi folosite pentru a naviga.

Aplicația vă permite, de asemenea, să vă înregistrați cardul vitay și să utilizați cuponul de reducere la stațiile de benzină.

Din noiembrie 2018, cererea este echipată cu modulul de plată de plată orlen. După înregistrarea unui cont privat sau corporativ, puteți introduce datele dvs. de credit sau de debit (Visa sau MasterCard, procesele de plăți transferurile 24). După realimentare, scanați codul QR situat pe distribuitor și confirmați plata în aplicație. Plățile sunt asigurate de un PIN separat. Factura va fi trimisă la adresa de e-mail dată la configurarea contului dvs.

Recomandat
Lasă Un Comentariu