Principal » Android » Origami Master (pliabil de hârtie) 1.7.0

Origami Master (pliabil de hârtie) 1.7.0

Android  : Origami Master (pliabil de hârtie) 1.7.0

Origami Master (Hartie Folding) este un program, datorită căruia puteți cunoaște secretele de artă origami și creați o mulțime de acest tip de ornamente, de exemplu. animale sau flori.

În aplicație veți găsi o mulțime de cifre care pot fi făcute, de exemplu. acasa. Ele sunt M.în. Animale, diferite forme și chiar dinozauri. Execuția unora dintre ele ar trebui să fie simplă chiar și pentru utilizatorul greșit, dar există și astfel de cifre pe care munca va necesita o mulțime de răbdare. Acest lucru face ca cererea să lovească ambii debutanți în arta Origami, precum și cei care au un concept ușor mai amplu și caută noi provocări.

Toate sunt grupate în termeni tematici și, după ce faceți clic pe modelul selectat, aplicația ne va afișa un film pe care a fost prezentat un pas cu pas, cum puteți crea acest tip de muncă. Fiecare dintre înregistrările este un film 'A, deci doar un singur clic pentru a trece la aplicarea oficială a acestui serviciu (dacă îl instalau) și uita-te la materialul selectat din spatele ei.

Recomandat
Lasă Un Comentariu