Principal » Internet » Orby widget-uri - pentru a face centru de notificare chiar mai util1.6.1

Orby widget-uri - pentru a face centru de notificare chiar mai util1.6.1

Internet : Orby widget-uri - pentru a face centru de notificare chiar mai util1.6.1

Aplicația Widgets - pentru a face ca Centrul de notificare, chiar mai util este o colecție de widget-uri utile care pot fi activate din meniul de notificare iOS. Spre deosebire de multe programe similare, fiecare caracteristică este un widget separat.

Din aplicație, putem citi pasul cu pas cu activarea widget-urilor, precum și cele mai multe dintre ele schimbă coaja. Orby Widgets au 10 extensii. În listă, găsim NP.: baterie, procesor, cadru, comenzi rapide de contact, calculator, date de urmărire descărcate și trimise sau site-uri de socializare.

Toate widget-urile apar individual, datorită cărora funcționează puțin mai repede decât colectivul, vă permit suplimentar să vă planificați mai bine locația. În ceea ce privește utilitatea și aspectul, acestea nu se abate de la soluții similare la alte aplicații. Ei lucrează în acțiune. Din păcate, widget-urile au lipsit o versiune de testare care vă va permite să vă familiarizați cu posibilitățile programului înainte de a cumpăra. Merită să-l considerăm, mai ales dacă sunt obosiți de restricții și publicitate în echivalenți liberi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu